GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bundesliga revine!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 13:05 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 13:05

Weekend-ul are veștile sale mari în fața revenirii campionatului german. Au luat o decizie ciudată în Germania, rămânând fără fotbal aproape două luni și jumătate, iar acum a început marea revenire pentru că sezonul nici măcar nu a început. Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pe efbet.ro .

Și începutul este cuvenit - o luptă între cei puternici. Leipzig îi găzduiește pe cei de la Bayern. Părerea noastră este că colosul bavarez nu va avea probleme cu acest adversar. Tendința mai interesantă este însă liniile de obiectiv. Oaspeții, dacă joacă calm, pot înscrie 4 sau 5 goluri. Situația până la sfârșitul rundei a 16-a va rămâne incertă, chiar și unitatea de siguranță dintre Eintracht și Schalke fiind încălcată - Royal Blues vor dori să dea semne de viață imediat. Și continuăm să insistăm că Bochum va retrograda, ceea ce duce la concluzii importante pentru meciul lor cu Hertha. Cele mai bune cote pentru evenimentele germane sunt pe efbet.ro. 

În Germania, vom avea nevoie de timp pentru a ne găsi calea, în schimb, în Spania lucrurile sunt clare. Real Sociedad face istorie și seria de victorii va continua împotriva Rayo Vallecano în deplasare. Dar având în vedere obiceiurile echipei din suburbia madrilenă Viajecas, se pot prevedea goluri în ambele plase și chiar un 1-2 precis. Este mai greu să ai încredere în ascensiunea Sevilei, dar totuși, derby-ul andaluz împotriva Cadizului este în strânsoarea „alb-roșului”. Al treilea meci, pe care îl luam în vizor este Villarreal - Girona. Te poți baza pe „submarinul galben”.

O rundă mai tipică se profilează în Anglia cu un mare spectacol la Emirates. Pentru derby-ul dintre Arsenal și Manchester United vom adăuga doar informațiile referitoare la penalty-ul lui Casemiro. Și fără rezervă, șansele oaspeților sunt reduse drastic. Cu toate acestea, Nottingham, Brighton, Newcastle, Brentford pot transforma etapa într-o „paradă” a oaspeților. Toate meciurile din Premier League sunt aici pe efbet.ro 

În Italia, avem cu siguranță cea mai mare interesantă etapă, dar victoriile sigure ale lui Napoli și Inter sunt încă ceva pe care comunitatea de pariuri se poate baza. În Franța, merită să urmăriți tendința ascendentă a celor de la Lens, Marseille, Lille și trendul descendent al celor de la PSG, Auxerre, Ajaccio și, în general, aceasta determină perspectivele în runda următoare. Și în Portugalia, avem o ploaie de semne clare. Succesele lui Sporting, Braga, Porto și Benfica sunt absolut fără nori. Și când iese întregul cvartet, cota este de aproximativ 3,50. Turneele din Italia și Portugalia cu cele mai mari cote sunt aici pe efbet.ro 

În această coloană, vom pune accent pe pariurile aproape sigure. Ianuarie a dat indicații destul de bune pentru campionatele din Cipru, Grecia, Turcia și Belgia. Pe insula Afrodita, victoriile celor de la AEK Larnaca, Apoel și Paphos sunt complet sigure. În Grecia, meciurile lui Aris, AEK și Olympiakos încep de pe aceleași poziții în tur. Subliniem că în acest moment al sezonului, o greșeală a celor de la AEK sau Olympiakos împotriva unui adversar modest ar fi o mega surpriză. În Turcia, îi avem pe cei de la Galatasaray care vizează titlul și pe Fenerbahçe care încă nu s-a dat bătut. Nu avem niciun semn sigur al abdicării campioanei Trabzonspor, iar fostul Basaksehir nu a renunțat să atace din spate. În Belgia, echipa sub abur în acest moment este Union Saint Gilois, dar și pilotul Genk ține un ritm ridicat. Suntem convinși că Club Brugge va crește și cea mai puternică echipă din Belgia va juca în playoff. De aici încolo începe munca individuală, iar oricine are intuiție, experiență, imaginație și mult noroc poate compune coloana de aur pentru weekend. Cel puțin asta vom face! Cele mai bune cote pentru aceste evenimente și multe altele, aici pe efbet.ro . 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează