GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bundesliga revine cu cote mărite și promoții speciale pentru pariori la Unibet

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 22:15

După cum probabil știți deja, primul campionat european major de fotbal se reia la finalul acestei săptămâni, după o pauză forțată, de două luni și o săptămână. Este vorba despre prima divizie din Germania - Bundesliga, una dintre cele mai iubite competiții în rândul microbiștilor.

Ca de fiecare dată, agenția de pariuri online Unibet (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026) își respectă sloganul cu care s-a consacrat, „De la jucători, pentru jucători”, venind cu o serie de cote mărite și promoții speciale pentru Bundesliga, de care toți clienții pot profita.

Cote mărite pentru derby-ul etapei a 26-a

Borussia Dortmund vs. Schalke este un duel cu 95 de ani de istorie în spate, pe care germanii îl numesc Revierderby. Indiferent de forma în care s-au aflat cele două echipe, de cele mai multe ori am avut parte de meciuri spectaculoase. Dacă ultimul meci direct s-a disputat pe terenul lui Schalke, pe 26 octombrie 2019, și s-a terminat 0-0, cel mai recent duel disputat pe Signal Iduna Park din Dortmund a fost un recital de goluri, terminându-se cu victoria destul de surprinzătoare a celor din Schalke, 4-2.

În ceea ce privește meciul programat sâmbătă, 16 mai, de la ora 16:30, Borussia Dortmund este mare favorită, fiind într-o formă mult mai bună decât Schalke (la momentul întreruperii campionatului), evoluând pe propriul teren și fiind implicată în cursa pentru titlu.

Două din cotele mărite pregătite de cei de la Unibet pentru Revierderby îl au în atenție pe Erling Braut Haaland, super-atacantul norvegian de doar 19 ani, transferat de Dortmund de la Salzburg, în luna ianuarie. Acesta are o cotă de 1.80 să marcheze în orice moment și 4.50 pentru a deschide scorul.

Celălalt puști minune al Borussiei, britanicul Jadon Sancho (117 milioane de euro pe transfermarkt.com), este creditat cu cota 6.00 să înscrie primul gol al partidei și cu 2.50 pentru un gol marcat în orice moment.

Foarte atractive sunt și cotele oferite coechipierului său din atac, belgianul de 27 de ani Thorgan Hazard: 3.25 să marcheze oricând și 8.00 pentru deschiderea scorului. 

Bundesliga revine cu cote mărite și promoții speciale pentru pariori la Unibet

Se pune doar problema scorului în duelul Union Berlin vs. Bayern Munchen

Lider din nou în Bundesliga și cu 7 titluri consecutive, Bayern Munchen pornește mare favorită în duelul de la Berlin, programat duminică la ora 19:00. Bavarezii sunt la 4 puncte distanță de următoarea clasată, Borussia Dortmund, astfel că e greu să ne imaginăm că pot face pași greșiți pe acest final de sezon (mai sunt 9 etape în total).

Cel mai probabil, Bayern își va respecta media de 3.96 goluri pe meci realizată în primele 25 de etape din acest sezon și pe terenul lui Union. Astfel, cotele speciale pregătite de Unibet sunt de luat în calcul.

Avem o cotă de 3.75 pentru minim două reușite ale starului polonez Robert Lewandowski, o cotă de 7.50 pentru o dublă a lui Serge Gnabry și una de 9.50 pentru două goluri marcate de Thomas Muller. Foarte bună și cota oferită pariului Bayern conduce la pauză și la final: 1.90.

Bundesliga revine cu cote mărite și promoții speciale pentru pariori la Unibet

Pe lângă cotele mărite, Unibet își răsfață clienții și cu 3 promoții speciale la revenirea Bundesligii, valabile în fiecare săptămână până la finalul sezonului

Bundesliga revine cu cote mărite și promoții speciale pentru pariori la Unibet

Prima dintre promoții presupune acordarea unui pariu gratuit de 25 RON tuturor celor care plasează minim 4 pariuri multiple pe fotbal cu miza 25 RON fiecare.

Cea de-a doua promoție este o provocare extrem de interesantă, în urma căreia cei mai inspirați 20 de pariori vor primi câte un pariu gratuit de 500 RON.

Ultima dintre ele constă într-o creștere de profit cu 25% pentru anumite meciuri selectate, la fiecare etapă. De menționat că la Unibet poți urmări gratuit în direct toate partidele din Bundesliga pe laptop, tabletă sau telefon.

Cele 3 oferte sunt însoțite de o serie de termeni și condiții. Toate detaliile sunt pe paginacu promoții a operatorului de pariuri sportive online.

Programul etapei cu numărul 26 din Bundesliga

  • Sâmbătă, 16 mai, ora 16:30 Augsburg vs. Wolfsburg
  • Sâmbătă, 16 mai, ora 16:30 Borussia Dortmund vs. Schalke
  • Sâmbătă, 16 mai, ora 16:30 Dusseldorf vs. Paderborn
  • Sâmbătă, 16 mai, ora 16:30 Hoffenheim vs. Hertha Berlin
  • Sâmbătă, 16 mai, ora 16:30 RB Leipzig vs. Freiburg
  • Sâmbătă, 16 mai, ora 19:30 Frankfurt vs. Borussia Monchengladbach
  • Duminică, 17 mai, ora 16:30 FC Koln vs. Mainz
  • Duminică, 17 mai, ora 19:00 Union Berlin vs. Bayern Munchen
  • Luni, 18 mai, ora 21:30 Werder Bremen vs. Leverkusen

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează