GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cabină de duș sau cadă? Ce ar trebui să alegi pentru locuința ta?

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 16:23

Stilul de viață rapid de astăzi și lipsa timpului liber au modificat vechile obiceiuri, iar lumea începe să prefere simplitatea unui duș față de relaxarea căldurii unei băi relaxante. Dacă aveți îndoieli, dacă în baia casei dumneavoastră, fie ea mare sau mică, puteți pune un duș sau o cadă, iată câteva caracteristici ale acestor două elemente pentru a face o alegere mai ușoară.

Cabina de duș

Dacă aveți o baie mică, cabina de duș este ideală pentru utilizarea maximă a spațiului. Ca avantaje ale cabinei de duș putem menționa consumul de apă semnificativ mai scăzut datorită petrecerii unui timp mai scurt în cabină. Optați pentru o cabină de dus din sticlă netransparentă, care este mai ușor de întreținut, iar după duș nu rămân urme de apă.

Cabină de duș sau cadă? Ce ar trebui să alegi pentru locuința ta?

Astăzi în magazinele care comercializează instalații sanitare puteți găsi o varietate de cabine de duș cu hidromasaj care oferă și sistem de iluminat, au radio, masaj, conexiune pentru telefon și MP3 player. De obicei sunt disponibile în formă pătrată și semicirculară. Cabinele de duș au unele dezavantaje: dacă aveți un copil mic, baia acestuia va fi semnificativ dificilă. De asemenea, spălarea manuală a hainelor în cabina de duș este problematică. De multe ori alegerea unei cabine de duș este făcută de cei care au la dispoziție spații mici de locuit (garsoniere) sau e opțiunea pentru baia secundară a casei.

Cadă

Cazile de baie sunt ideale pentru un spațiu mai mare. Dacă aveți o baie mare, acesta este un element indispensabil. Selecția de căzi, din punct de vedere al culorilor și formelor, este generoasă, dar cea mai frecvent întâlnită este cadă dreptunghiulară.

Va puteți așeza ușor și vă bucurați de confort și apă fierbinte. Atunci când este mai îngustă la un capăt, este o soluție practică pentru băile mici, deoarece în acea parte poate fi poziționată chiuveta care va fi utilizată ușor, fără a lovi cada. Datorită întreținerii ușoare și rapide, cele mai populare sunt căzile din acril, spre deosebire de căzile emailate. Cazile de baie sunt disponibile sub formă de cadă cu hidromasaj, dar și sub formă de mini bazine.

Nu toată lumea are norocul să aibă mai multe băi acasă. Iar atunci când alegeți să instalați un duș, vreți deseori să economisiți spațiu. Chiar dacă e vorba de un spațiu mic, nimic nu vă împiedică să instalați un duș frumos. Trebuie doar să alegeți materialele cu atenție și nu vă costă neapărat mult. Alegerea capului de duș este importantă, mai ales când camera este mică, deoarece va fi un element cheie al decorului băii. Mică, mare, cu design modern sau tradițional, cabina de duș este un element esențial al casei.

De multe ori nu ne gândim, dar mansarda poate fi transformată într-o baie. Poate fi foarte practic să optimizați spațiul la maxim. Poate fi de asemenea o opțiune pentru o a două camera de baie, secundară.

Pentru cei care nu vor să facă o alegere sau care au norocul să aibă suficient spațiu, pot instala un duș și o cadă în aceeași încăpere. Totul depinde de camera avută la dispoziție și modul în care o amenajați.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează