GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Camere de supraveghere în hoteluri și pensiuni - între disconfort și siguranță

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 15:41 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 15:41

În ultima perioadă montarea camerelor de supraveghere a devenit o necesitate atât pentru familii, cât și pentru cei ce dețin afaceri, iar în ceea ce privește hotelurile și pensiunile, trebuie să știi că siguranța oaspeților este foarte importantă pentru HoReCa.

Pe de altă parte, acest subiect este din ce în ce mai discutat, mai ales în rândul celor care nu reușesc să înțeleagă necesitatea acestor sisteme. Dacă și tu deții o afacere în domeniul HoReCa, ar fi bine să iei în calcul o astfel de măsură de precauție, după ce analizezi cu atenție toate aspectele. În plus, este recomandat să cauți un magazin camere supraveghere care să te ajute cu întregul proces de achiziție și montaj. Pe de altă parte, dacă nu deții o astfel de afacere, dar îți place să vizitezi lumea întreagă și nu înțelegi de ce mulți hotelieri aleg să monteze camere de supraveghere, ar fi interesant să afli câteva aspecte interesante. Iată 3 dintre ele:

Hotelierii respectă intimitatea oaspeților pe tot parcursul sejurului

Știi acel moment când ajungi cu bagajele în recepția hotelului sau în fața pensiunii și observi panoul care indică faptul că spațiul este supravegheat video? Pentru unii acest aspect reprezintă chiar un avantaj în alegerea locației pentru cazare, însă alții preferă să fie mult mai sceptici, considerând că proprietarii le vor încălca intimitatea. Ceea ce este total neadevărat. Camerele de supraveghere sunt instalate doar în spații comune, precum: holuri, recepție, terase, parcare, lifturi sau scări, fiind interzisă prin lege încălcarea intimității.

Monitorizarea este utilă pentru hotelieri și oaspeți

Instalarea unui echipament de monitorizare este benefică în primul rând pentru descurajarea furtului. Prezența camerelor are un efect psihologic foarte mare în rândul infracțiunilor, reușind să împiedice un procent foarte mare de astfel de încercări, iar din acest punct de vedere, poți analiza situația din două unghiuri. În primul rând, gândește-te că atunci când ajungi în camera de hotel, realizezi că cineva ți-a furat portofelul ori un obiect de valoare din bagaj. Ai așteptat la o coadă foarte mare, deoarece a început sezonul vacantelor la mare și cu siguranță cineva a reușit să sustragă portofelul fară ca tu sa îții dai seama. Ce faci în această situație? Apelezi la personalul hotelier și ceri acces la imaginile înregistrate de camere. Făptașul o să fie prins, în timp ce tu îți vei recupera bunurile. Apoi, imaginează-ți că deții tu o pensiune sau un hotel. Este o perioadă aglomerată, iar angajații nu reușesc să supravegheze cu atenție orice mișcare. Cineva sustrage un bun important din recepție. Ce se întâmplă atunci când observi că acel bun lipsește? Consulți imaginile furnizate de echipamentul de supraveghere.

Camere de supraveghere în hoteluri și pensiuni - între disconfort și siguranță

Monitorizare de la distanță cu un singur click

Ceea ce este și mai interesant în ceea ce privește montarea unui astfel de echipament este faptul că îți poți monitoriza proprietatea de la distanță. Poți obține un feed live cu înregistrările video direct pe telefonul mobil. Sună bine, așa-i?

Așadar, fie că deții o afacere în industria horeca, fie că îți place să petreci timp de calitate în călătorii alături de familie și prieteni, trebuie să înțelegi adevăratul scop al montării sistemelor de supraveghere. Cei care apelează la aceste camere nu vor invada intimitatea oaspeților, ci vor miza pe siguranță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează