GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Campioana europeană Italia tremură pentru prezența la EURO, în timp ce Moldova se află în fața unei calificări istorice

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 00:23 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 07:24

Seara de luni, 20 noiembrie, programează două meciuri extrem de interesante în preliminariile EURO 2024. Italia, deținătoarea titlului european, înfruntă Ucraina într-un meci în care nu trebuie să piardă pentru a evita o nouă eliminare rușinoasă. Moldova se află în fața primei calificări din istorie la un turneu final, dar pentru asta trebuie să învingă Cehia în deplasare. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 20 noiembrie, am ales meciurile Ucraina – Italia și Cehia - Moldova din preliminariile EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

Ucraina – Italia (21:45)

Rezultat final – Italia (cota 1.88)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.80)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.88)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.10)

Ucraina și Italia se află la egalitate de puncte (13) după disputarea a șapte meciuri în Grupa C. Italia are un golaveraj superior Ucrainei și avantajul victoriei din tur (2-1), astfel că deținătoarea titlului european are și varianta egalului pentru obținerea calificării la Campionatului European. 

Șase din ultimele șapte meciuri ale Italiei au avut peste 2.5 goluri, iar ambele echipe au înscris în aceste partide. 

Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri disputate de Ucraina, echipă neînvinsă pe teren propriu de zece meciuri. 

Italia este fără victorie în ultimele două meciuri de afară și are o singură victorie în precedentele patru deplasări.

Cehia – Moldova (21:45)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.45)
Șansă dublă – X2 (cota 4.30)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.36)

Două puncte separă cele două echipe înaintea meciului direct de luni seara. Cehia își permite și varianta egalului pentru calificarea la EURO 2024, în timp ce Moldova are nevoie de victorie pentru a obține prima calificare din istorie la un turneu final.

Cehia este neînvinsă pe teren propriu în șapte meciuri, în timp ce Moldova a marcat în ultimele șase partide internaționale.

Apărarea Cehiei a arătat fragilitate, primind gol de fiecare dată în ultimele șase meciuri.

Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, dar cum Moldova are nevoie de victorie pentru calificare ne putem aștepta la o partidă de peste 2.5 goluri.

Cota 140.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Ucraina – Italia și Cehia - Moldova a preliminariilor EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 140.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 7.000,00 de lei

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice minut al meciului, atunci pariul tău este câștigător din acel moment, indiferent de rezultatul final, dacă cealaltă echipă egalează sau chiar câștigă partida. 

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Vezi toate știrile Betano

Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța

Ce a observat germanul Bernd Storck pe ruta București - Sfântu Gheorghe: „Aveți o grămadă de...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează