GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Campionatul Național pentru toată România. Primii 75 câștigă 10.000 de lei

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 15:53 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 11:01

Dacă la noi s-au bătut 2 echipe pentru campionat, până în ultima clipă, într-un context cu totul atipic și dacă te gândești că se putea ajunge chiar și la penalty-uri, la jocurile Apollo stă altfel treaba, iar tu stai fără griji. Avem un campionat care începe pe 7 august și ține 3 zile, cu înscrieri din 4 august. Premiile totale sunt de 10.050 de lei și se împart la primii ... 75! de jucători în funcție de câștigurile și rundele jucate la slot-urile Apollo din casinoul efortuna.ro. Adică un campionat cu 75 de câștigători. 

Cum prindem și noi un loc? Păi e loc pentru oricine. Cei care joacă în perioada 7-9 august orice joc Apollo din secțiunea VEGAS (pe efortuna.ro) primesc puncte în funcție de câștig și miză. Calculul e un pic mai simplu decât îți imaginezi. Împarți câștigul la miză și punctele se duc automat în clasament. Câștigi 1.000 de lei cu o miză de 5 lei, asta înseamnă 200 de puncte și mari șanse să fii campion. Unde mai pui că peste punctele astea îți mai adaugi în clasament și din depunerile în contul de joc. Ai depus 100 de lei, primești 200 de puncte. Așa să tot joci! Sau, cum încă mai auzi pe la clasicii noștri din divertisment – distracție, voie bună și premii pentru primii 75. 

Jocurile Apollo sunt cele mai apreciate în acest moment. Povești cu vampiri, mistere și detectivi, fructe de sezon și zei care aduc câștiguri turbo. Slot-urile Apollo sunt pline de bunătăți și recompense astronomice. Cu RTP-uri în prima linie, te fascinează pe loc și-ți dau șanse speciale la fiecare rotire. Bonus Joker 2, Mistery Apollo, Dice 81 sau El Dorado Treasure sunt câteva titluri câștigătoare din toate cele 18. 

Campionatul Național pentru toată România. Primii 75 câștigă 10.000 de lei

Bonus Joker II

E slot-ul clasic, ușor de urmărit, la care emoțiile se învârt rapid, precum câștigurile. Cu 3 linii de sezon, pline de fructe răcoritoare, e fix jocul care-ți trebuie pe vremea asta. Să nu mai spunem că dacă pică din cer șeptari și jokeri, încep să clipească toate a mare bucurie pe ecran.

Campionatul Național pentru toată România. Primii 75 câștigă 10.000 de lei

Dice 81

În aceeași notă e și Dice 81, care însă e mai vocal și-ți bagă în casă nu numai bani, dar și mult din agitația unui cazinou din Vegas, plin cu aparate care piuie de bucurie și te luminează cu câștiguri en fanfare. E jocul cu care faci atmosferă și-ți trezești pofta de distracție și de câștig. 

Poți să joci toate slot-urile Apollo în secțiunea Vegas pe efortuna.ro și, desigur, să intri în clasamentul cu 75 de jucători pentru premiile garantate de peste 10.000 lei.   

Iei din două părți! Casa de Pariuri din România care pune câștiguri în neștire pe masa de joc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează