Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 17:36

Campionii calculează totul. De la eficiența de pe teren și până la siguranța unui bărbierit perfect. Și mereu au alături cea mai bună echipă. De la Real Madrid, la NIVEA MEN Sensitive Recovery.

Un bărbierit ușor te menține fresh, mereu pregătit pentru provocări. Fiindcă totul trebuie să fie în coordonare perfectă. Iar aici, noua gamă Sensitive Recovery de la NIVEA MEN te asigură că ești în formă.

Spuma și gelul de ras mențin pielea elastică, driblează microtăieturile, relaxează conturul feței. Două alegeri ideale pentru un bărbierit ușor și hotărât, un 2-0 vijelios până la pauză, după două raiduri Cristiano Ronaldo / Gareth Bale.

Și spectacolul continuă. Noul balsam after-shave cu lemn dulce și mușețel de la NIVEA MEN își intră în rol. Protejează pielea sensibilă. Liniștește tenul. Obține aplauzele fanilor importanți de Dragobete. Și victoria, după un șut perfect al lui Toni Kroos de la 30 de metri. 

Campionii optimizează totul. Iar spuma, gelul de ras și balsam after-shave de la NIVEA MEN reprezintă cel mai smart calcul zilnic.

 poza produse

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”