GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Canapele cu recliner electric sau cu recliner manual ?

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 12:41 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 12:41

Din fericire pentru noi mobilierul tapițat a evoluat și au apărut și variantele de reclinere despre care putem spune că în acest moment sunt varianta cea mai comodă și relaxantă.  Dar mai întâi să explicăm ce este. Reclinerul este o funcție de relaxare adăugată mobilierului tapițat modern ori clasic care sporește gradul de confort când este deschis. 

Practic spătarul se lasă pe spate, șezutul se mută în față iar partea de jos se ridică și ne sprijină picioarele în dreptul gambelor astfel că poziția pe fotoliu ori canapea devine înclinată, oarecum întinsă, foarte relaxantă și comodă. 

Trebuie specificat că reclinerul este disponibil pe fiecare modul în parte iar modulele pot fi de un loc, ori ceva mai mari - de un loc și jumătate. Astfel că la canapele de trei locuri se pot configura până la trei reclinere de diferite cote iar la cele de două locuri se poate alege varianta cu până la două reclinere. 

Aceste module care au recliner electric sau manual mai sunt disponibile și pentru colțare dar și pentru fotolii. Alegerea corectă este importantă mai ales că mobilierul tapisat este cel mai folosit mobilier de acasă ori de la birou, deci este foarte important să alegeți varianta cea mai funcțională și estetică. FEERIA are în ofertă colecții de canapele,fotolii și colțare versatile, modulare care pot fi configurate personalizat pentru spațiile și interioarele căminelor.

Recliner manual

Cele manuale folosesc o manetă de acționare pentru a deschide și a manevra șezutul și spătarul în poziția înclinată, dar pentru deschidere trebuie să folosim mișcarea și greutatea propriului corp. Datorită acestui mecanism simplu de pârghie, mișcarea pe care reclinerele manuale o pot permite este mai mică decât la cele electrice. 

Acestea au, în general, o poziție reclinabilă și o poziție așezată - practic în funcție de colecție sunt două ori maxim trei variante de poziții predefinite care se pot utiliza. Deoarece există mai puține piese implicate la variantele manuale, acestea sunt în general mai ieftine. Mai puține piese înseamnă, de asemenea, că au greutatea ceva mai mică și astfel sunt mai ușor de mutat prin casă. 

Recliner electric

Cele electrice au un motor ce trebuie alimentat la o priză și vor trebui să fie aproape de o sursă de alimentare pentru a funcționa. Motorul angrenează mecanismul reclinerului, care ajustează spătarul și șezutul exact la cerințele dorite, poziționându-le în cea mai confortabilă poziție. Practic la o simplă apăsare de buton motorul pornește și utilizatorul îl poate opri oriunde descoperind nenumăratele poziții disponibile. 

Varianta de recliner cu acționare electrică este o variantă mai scumpă la achiziție dar are o durată de viață mai lungă pentru întregul mecanism, nu necesită întreținere și sunt mult mai silențioase. Nimic mai bun decât să vii acasă după o zi grea la serviciu, să-ți iei o băutură răcoritoare și să te așezi într-un recliner electric confortabil. Pe măsură ce spătarul se lasă pe spate, corpul tău se scufundă în pernă - practic este definiția relaxării. 

Probabil de aceea, varianata electrică a devenit foarte populară chiar și în rândul gamerilor dar și a persoanele cu probleme de mobilitate. Astăzi aceste reclinere electrice de la canapele FEERIA au devenit un must-have pentru familiile care își doresc confort maxim. 

Vă stăm la dispoziție la telefon 0740 150 005 pentru informații, detalii și asistență la configurare de colțare, fotolii și canapele cu sau fără reclinere manuale ori electrice.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează