GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Când nu mai știi ce să dăruiești, alege cadouri personalizate de la 3gifts.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 16:01 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 16:01

Nu poți dărui an de an parfumuri, haine sau bani. Uneori vrei să surprinzi persoanele dragi cu ceva unic, iar asta o poți face prin câteva cadouri personalizate. Astfel de cadouri denotă implicare, atenție la detalii, arată că îți pasă de persoana de la capătul primitor. Surprinzând o persoană cu un cadou ce i se potrivește doar ei, cu un inside joke sau ceva ce știi că e important pentru ea, vei arăta că o asculți și că îi apreciezi prezența în viața ta. 3gifts.ro te ajută să personalizezi o mulțime de obiecte, făcându-le unice pentru persoana iubită, prieteni sau rude. Iată câteva exemple de cadouri.

Cănile termosensibile

E o persoană ce nu poate funcționa fără cafeaua de dimineață? Atunci un cadou util ce va veni cu o surpriză la pachet este o cană termosensibilă. Când va deschide cadoul va crede că este o cană banală, poate se va și bosumfla un pic. Însă las-o să descopere singură atunci când își toarnă cafea pentru prima dată în acea cană că este cu adevărat unică. La contactul cu lichidul fierbinte cana vă dezvălui o poză cu voi. Sau poți opta pentru a pune până la 3 poze și chiar și un text drăguț. Alte cadouri personalizate pe care le poți face sunt ramele foto sau plăcile din ardezie, care este o piatră naturală. 

Cadourile amuzante

Sigur ai și tu câțiva glumeți prin gașcă și știi că viața ar fi cam tristă fără ei. Oricât ar fi de supărați oamenii aceștia, n-ai cum să-i dobori. Chiar și printre lacrimi bagă câte o glumă de vă face pe toți să vă țineți de burtă și abia să respirați. Vă dau și vouă lacrimile odată cu ei. Cumpără-le cadouri de pe 3gifts.ro care știi că se potrivesc personalității lor. 

Dacă ai un prieten care atunci când merge la toaletă sta secole întregi, iar când își uită telefonul citește etichetele de pe sticlele de detergenți sau spray-uri odorizante ca să treacă timpul, atunci un cadou potrivit pentru el ar fi hârtia igienică Sudoku. Sigur îi vei face ziua mai bună și astfel are ocupație de fiecare dată când stă acolo. Iar dacă în weekend vă adunați să jucați poker, atunci un cadou ideal pentru cel ce e mereu gazdă poate fi o mașină de amestecat cărți. Este o mașină incoruptibilă, capabilă să amestece și două pachete de cărți simultan. Astfel vă asigurați că nimeni nu trișează și nimeni nu este favorizat. În acest fel și cărțile se vor păstra impecabile mai mult timp.

Gadgeturi interesante

Pentru cei ce adoră tot felul de obiecte interesante și utile, 3gifts are o mulțime de opțiuni. Dacă ai o prietenă ce este obsedată de îngrijirea tenului, o poți surprinde cu un aparat de masaj și curățare. Acesta este aliatul unui ten radiant, tânăr, frumos și fin. Este reîncărcabil și ușor de folosit. Are 5 niveluri de intensitate și acționează în diferite zone. Perii subțiri ajută la exfoliere, curățare și masaj, cei groși la curățarea profundă a zonei T, iar perii lungi sunt pentru zona sensibilă de sub ochi. Se poate utiliza cu săpun de curățare, loțiune, serum și altele.

Descoperă mai multe cadouri originale pe 3gifts.ro.

Contact: 0775.383.323

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează