GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Carcase de protectie pentru noile iPhone-uri inca nelansate, in premiera pe BrandGSM!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 16:58

Sa ne protejam bunurile este un lucru foarte firesc in special cand discutam de obiecte cu adevarat costisitoare de care ne dorim sa ne bucuram cat mai mult timp.

Un exemplu concret este smartphone-ul pe care il utilizam zi de zi, ceea ce inseamna ca avem nevoie de un device de calitate care sa ne poata ajuta pe tot parcursul zilei. Un smartphone cu adevarat potent, este si destul de scump, astfel ca in cazul unui telefon de top, cheltuielile nu sunt tocmai cele mai mici.

Mai este foarte putin timp pana la lansarea oficiala a noilor smartphone-uri Apple si cel mai probabil, foarte multi dintre voi o sa va achizitionati unul, imediat ce vor fi disponibile in magazine.

Este vorba despre iPhone 11 si iPhone 11 Pro Max, device-uri extrem de performante dar si cu un pret pe masura. 

Un smartphone reprezinta fara nici o urma de indoiala, o investite care trebuie protejata pe termen lung, iar pentru o astfel de situatie, va fi necesara utilizarea unor huse de protectie de cea mai buna calitate. 

Vestea buna pentru aceste doua noi modele Apple, vine din partea celor e la BrandGSM care au adus in premiera la noi in tara huse iPhone 11 si 11 Pro Max, chiar inainte de a fi anuntata in mod oficial data lansarii smartphone-urilor. 

Cu ajutorul huselor de pe BrandGSM iti vei pastra device-ul in stare perfecta si in cazul unor cazaturi zdravene care pot afecta fie componentele interioare telefonului dar si de posibilele indoituri in cazul in care telefonul este din aluminiu sau spargerea acestuia daca este invelit in sticla cum este cazul smartphone-urilor de ultima generatie ale celor de la Apple.

In materie de huse Apple iPhone 11 si iPhone 11 Pro Max, BrandGSM asigura deja dupa cum am precizat, produse de cea mai buna calitate, urmand ca in curand sa-si intareasca stocul inclusiv cu huse originale Apple, cel mai probabil tot in premiera, plus multe alte huse ce provin de la alti producatori de renume din acest domeniu.

Indiferent ca sunteti in cautarea unor accesorii gsm de calitate pentru noile smarthphone-uri Apple ori pentru orice alt tip de device lansat sau nelansat, cei de la BrandGSM cu siguranta va vor putea oferii solutiile ideale pentru nevoile dumneavoastra, la cele mai bune preturi de pe piata. 

In materie de huse, veti putea alege atat produse originale de la producatorul de smartphone-uri precum Apple in acest caz, Samsung, Nokia, Sony, Huawei, LG si asa mai departe, plus huse ce provin de la alti producatori consacrati din acest domeniu, care de asemenea sunt de-o calitate superioara.

Gama generala de produse este una extrem de variata, ce cuprinde peste 4000 de diverse accesorii gsm, produse de calitate si la preturi accesibile, ce sunt impartite in urmatoarele categorii:

  • Smartwatch
  • Huse
  • Folii
  • Incarcatoare
  • Cabluri
  • Huse tablete
  • Alte accesorii
  • Suporturi
  • Audio
  • Camere de actiune
  • Bratari fitness

Telefoanele nu sunt tocmai cele mai accesibile device-uri pe care sa le putem cumpara zi de zi, in special daca avem in vedere unul de top, si de aceea este important sa avem grija de acestea cu sfintenie. Cea mai buna solutie pentru a putea asigura protectia necesara unui smartphone, in cazul unui moment de neatentie, este ca acesta sa fie imbracat in husa potrivita, husa ce o veti putea achizitiona la un raport pret/calitate mai mult decat excelent de pe BrandGSM.ro

De asemenea, echipa BrandGSM face tot posibilul pentru a pastra o legatura stransa cu partenerii de afaceri pentru a putea intelege corect nevoile pietei si pentru a se putea adapta constant cererii, totul pentru ca clientii sa beneficieze de tot ce-i mai bun, atat din punctul de vedere al produselor cat si al serviciilor. 

In cazul in care aveti orice intrebare sau nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia si cu siguranta orice neclaritate va fi rezolvata in cel mai scurt timp fara nici un fel de problema, de catre o echipa ce dispune de toate cunostintele necesare din domeniu. 

In ceea ce priveste serviciile, si acestea sunt foarte avantajoase, toti clientii beneficiind de transport la un pret unic pentru orice localitate, rasplatirea fidelitatii prin cupoane de reducere si preturi speciale si exista chiar si posibilitatea achitarii contravalorii produselor chiar si prin rate, pana la 6 ca numar, fara dobanda. 

Toate acestea va asteapta la doar un click distanta, astfel ca sunteti invitati sa accesati BrandGSM si cu siguranta toate rapsunsurile in materie de accesorii gsm, le veti gasi aici. 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează