GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Care sunt pașii necesari pentru accesarea unui credit online?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 13:37 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 13:37

Când veniturile nu permit cheltuieli suplimentare și totuși apar situații neprevăzute în care există o nevoie urgentă de bani, oamenii apelează la împrumuturi. Dacă acestea nu sunt posibile de la prieteni sau rude, instituțiile financiare nebancare sunt singurele care oferă soluții eficiente urgent. 

O reparație neprevăzută sau îmbolnăvirea unui membru al familiei sunt situații care pot apărea și pentru care nu aveți banii necesari. 

Pentru sume mici de bani, obținute rapid, pe o perioadă scurtă de timp, soluția vine de la instituțiile financiare nebancare. 

Cu cel mai bun credit online primiți banii de care aveți nevoie, imediat și fără depunerea unor documente financiare. Nu este nevoie de un drum până la ghișeu, totul se realizează în mediul online, cu ajutorul internetului. 

1. Identificarea sumei necesare

În funcție de necesități, puteți opta pentru un împrumut online, la o instituție financiară nebancară, care să nu depășească o anumită valoare prima dată, urmând ca pentru următoarele împrumuturi, suma pe care o puteți accesa să crească, iar dobânda să fie diferită cu fiecare nou credit accesat.

Ca la orice împrumut, atenție la suma solicitată pentru că ea trebuie rambursată cu dobânda aferentă, așadar nu vă împrumutați mai mult decât este strict necesar. 

2. Alegerea finanțării 

Un credit online este rapid și ușor de solicitat. Încă de la început primiți toate informațiile legate de împrumut, perioada contractuală și suma de rambursat. Așa aveți toate informațiile pentru a decide care este varianta optimă și cât aveți de înapoiat instituției financiare nebancare. 

Pe de altă parte, băncile oferă credite de nevoi personale. Aveți de așteptat pentru aprobarea unui astfel de împrumut și există chiar posibilitatea ca dosarul să fie respins dacă nu sunt îndeplinite toate condițiile impuse. Instituțiile bancare solicită anumite documente financiare și fiscale, iar verificările sunt amănunțite. Și în acest caz veți știi încă de la solicitarea sumei toate condițiile de acordare, perioada de creditare, ratele cu dobânda aferentă, precum și valoarea totală de rambursat.

3. Solicitarea creditului online

Odată cu depunerea solicitării online la instituția financiară nebancară, se completează un formular de înregistrare cu informații generale. 

Documentele necesare pentru solicitarea creditului online: 

  • Copie după actul de identitate;
  • Extras de cont bancar pe numele solicitantului.

Cererea pentru împrumut reprezintă dovada faptului că solicitați creditul respectiv, dar este și forma de înțelegere și acceptare a prevederilor și termenilor contractuali. 

4. Condițiile creditării

Odată cererea înregistrată, în cel mai scurt timp va fi analizat dosarul și răspunsul nu va întârzia să apară. Dacă condițiile sunt îndeplinite, primiți un SMS cu privire la decizia acordării împrumutului și un contract generat automat. 

Suma de bani solicitată va fi depusă în contul bancar indicat. În cazul în care nu dețineți cont bancar la una dintre băncile cu care instituția financiară nebancară colaborează, termenul de așteptare pentru livrarea banilor poate fi de până la 48 de ore.

5. Rambursarea creditului

Returnarea banilor trebuie efectuată în condițiile stabilite de contract. Dacă împrumutul nu se rambursează până la data limită, el poate fi amânat de către instituția financiară nebancară cu maximum 30 de zile, urmând ca pentru această perioadă să se plătească doar dobânda aferentă. Există totuși o taxă suplimentară pentru acest serviciu. 

Creditele online sunt variante rapide de acoperire a unor nevoi financiare urgente. Deși pe piață există mai multe instituții financiare nebancare care oferă împrumuturi online, abia după analiza condițiilor impuse, a perioadei de creditare și a sumei de rambursat, puteți lua decizia potrivită. 

Sursa foto: Pexels.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close