GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Castiga un OPPO Reno5 Lite, smartphone-ul alert si atent cu nevoile tale!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 20:11 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 20:12

Iti doresti un telefon nou, ale carui performante sa faca fata ritmului tau alert si, totodata, sa arate cool si modern? Urmareste-l in actiune pe OPPO Reno5 Lite, un smartphone extrem de competitiv, cu calități foto-video remarcabile, o baterie cu autonomie îndelungată și un design extrem de subțire și ușor care permite manevrarea ușoară a device-ului! 

Camera foto

Prima proba la care OPPO Reno5 Lite face fata cu brio este cea a capabilitatilor foto-video: telefonul este echipat cu un sistem de patru camere, dintre care o cameră principală de 48MP, iar, datorita acestora, fotografiile surprinse de tine vor arata expresiv indiferent de conditiile de iluminare. Mai mult, telefonul surprinde selfie-uri extrem de reușite, datorită camerei frontale de 32MP.  

Filmarea 

Si cand vine vorba de filmare OPPO Reno5 Lite se claseaza pe o pozitie fruntasa oferindu-le utilizatorilor nu doar inregistrari clare ci si posibilitatea de a realiza clipuri creative, utilizand funcțiile integrate precum Dual-View Video, care permite înregistrarea simultană atât cu camera principală cât și cu cea frontală, potrivită pentru toate momentele în care utilizatorii vor să înregistreze atât reacția lor cât și acțiunea pe care o desfășoară. In plus, conținutul video poate fi personalizat prin intermediul modului AI Color Portrait Video care scoate în evidență subiectul fotografiei, colorând fundalul în alb sau negru, sau prin intermediul Monochrome Video care realizează înregistrări cu o singură culoare RGB fără a mixa imaginea cu alte nuanțe.

Incarcare si autonomie

OPPO Reno5 Lite te va atrage si datorita bateriei de 4310 mAh care, după o singură încărcare, poate reda conținut video timp de 16 ore. Iar, daca ai uitat sa iti pui tele telefonul la incarcat si te trezesti ca esti pe fuga si bateria e descarcata, iti vei putea relua activitatea într-un timp foarte scurt datorită tehnologiei de încărcare rapidă, Super VOOC 4.0 de 30W, care permite incarcarea telefonului timp de doar 5 minute pentru a viziona apoi 2,5 ore de continut video.

Despre OPPO

OPPO este prezent pe piața din România de mai puțin de 1 an, perioadă în care a început deja să câștige popularitate, produsele companiei fiind alese de din ce în ce mai mulți români. Cele mai noi smartphone-uri lasate de companie sunt Reno5 5G și Reno5 Lite. Smartphone-urile și accesoriile OPPO sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei, printre care se numără: Altex, Digi, eMAG, EuroGSM, Flanco, MediaGalaxy, Orange și Vodafone.

La nivel internațional, OPPO este recunoscut pentru multiplele sale inovații din domeniul tehnologiilor 5G, fiind compania care a lansat primul smartphone comercial compatibil cu rețelele 5G din Europa, OPPO Reno 5G în anul 2019 in Elvetia. Cea mai recentă inovație din domeniul 5G, anuntata recent in 2021, este lansarea primei rețele 5G SA din Europa disponibilă în trei orașe din Germania pe smartphone-urile OPPO Find X3 Pro.

Mai multe detalii despre concursul in cadrul caruia poti castiga unul din cele 2 modele OPPO Reno5 Lite aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close