PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Câștiguri totale în Germania! Cote noi, speciale pentru voi

Vineri, 22 Mai, 14:24

În aceste zile, toată România strigă "Hai la fotbal!". Etapa a 27-a din Bundesliga ține capul de afiș în weekend, iar pe efortuna.ro ai zeci de pariuri speciale noi, pe goluri, cornere și penalty-uri. 

Sărbătorim un nou weekend plin de fotbal de calitate. Meciurile granzilor Bayern, Dortmund, Leverkusen și Leipzig sunt transmise în direct pe efortuna.ro, iar pariorii au de unde alege combinațiile câștigătoare! Până vineri seară puteți miza pe cotele speciale de pe site, unde puteți alege echipa care înscrie cele mai multe goluri, meciul cu cele mai multe reușite, dar și echipa care va marca cel mai rapid gol al etapei. Totodată, ai pariuri "combo" pe marcatori, iar "perechea" Haaland (Dortmund) - Lewandowski (Bayern) are cotă 2.45 să înscrie în etapa a 27-a. 

Dacă vrei să pariezi pe totalul golurilor marcate în Bundesliga, ai cota 2.00 pentru cel puțin 29 de reușite în meciurile etapei. Mai poți miza și pe totalul golurilor înscrise în prima repriză sau pe totalul golurilor înscrise de oaspeți. Ai cota 1.65 pentru 13 reușite ale vizitatorilor, în condițiile în care Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen și RB Leipzig vor juca pe teren străin. Mai ai cote pe totalul cornerelor și al penalty-urilor executate pe tot parcursul weekend-ului, în Germania. 

În plus, la fiecare meci poți paria pe goluri marcate în prelungiri, pe autogoluri sau pe modalitatea în care vor fi înscrise golurile! Spre exemplu, o reușită semnată de polonezul Piatek cu capul, în partida Hertha - Union Berlin, are cota 10.00 pe efortuna.ro. Găsești toate aceste opțiuni de pariere și multe altele în secțiunea "Fotbal Speciale",înaintea fiecărei runde. 

Ți-ai ales "soliștii" din Bundesliga? Nu uita că la Fortuna îți poți mări câștigurile în fiecare zi, cu pariurile plasate în Happy Hour, în intervalele 12:00 - 13:00 și 16:00 - 17:00. Te așteaptă o lume întreagă de câștiguri, pe efortuna.ro! Hai la fotbal!Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1