GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cauți brățări bărbați argint ? La Hypnotica găsești modele noi. Vezi oferta și află și cum să le porți corect!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 15:00 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 15:01

Brățările pentru bărbați au avut multe forme de-a lungul secolelor. Brățările sunt, de asemenea, printre cele mai acceptate bijuterii de purtat de către bărbați. O fâșie de piele, câteva mărgele sau un lanț frumos realizat din argint te pot ajuta să-ți exprimi discret personalitatea - fără să spui un cuvânt. Brățările pot fi folosite pentru a ne scoate în evidență personalitatea în afara biroului sau pentru a ne ajută să comunicăm un mesaj sau chiar o stare de spirit celor din jurul nostru.

În acest articol vom afla tot ce trebuie despre cum sunt purtate brățările de argint și despre magazinul care îți oferă cele mai frumoase brățări din argint pentru bărbați.

Dimensiune și proporțiile corecte…

Dimensiunea brățării tale ar trebui să fie proporțională cu statura ta și ar trebui să fie ajustată corect dacă modelul nu este unul potrivit. Cu alte cuvinte, persoanele cu încheieturi mai groase vor avea nevoie de brățări mai largi, iar persoanele cu încheieturi mai înguste vor folosi brățări mai subțiri.

În plus, brățara trebuie să fie suficient de strânsă pentru a fi purtată confortabil, fără a provoca disconfort. Anumite brățări, cum ar fi brățările realizate pe elastic, sunt mai sensibile și, prin urmare, nu pot fi întinse după bunul plac.

O brățară greoaie din argint sau inox care se mișcă constant înainte și înapoi pe antebraț ar putea să te irite rapid. Toate modelele cu greutate mare vor trebui ajustate, în timp ce brățările mai ușoare pot fi purtate mai liber.

Cum să găsești dimensiunea potrivită ?

O brățară ce se va potrivi corespunzător va lăsa un pic de spațiu între ea și încheietura mâinii, fără a putea totuși să alunece în sus și în jos pe antebraț. Ar trebui să poți strecura 1 sau 2 degete între brățară și încheietura mâinii.

Un sfat util va fi să porți brățările așa cum faci cu ceasul, așa că păstrați-o sub mâneca cămășii. Ia în considerare acest lucru dacă porți o brățară groasă, deoarece ai putea ajunge cu o umflătură sub mâneca cămășii sau o brățară care nu se potrivește sub mânecă.

Stilul și aspectul brățării

Care este aspectul dorit? Aceasta este întrebarea cheie. Brățările și accesoriile în general sunt folosite pentru a personaliza look-ul unei persoane. Trebuie să ne gândim la mesajele pe care încercăm să le transmitem, la stilul pe care dorim să-l dezvoltăm.

Alegerea materialelor ne va fi de un mare ajutor. Materialele naturale precum piele, lemn și piatră sunt foarte rezistente și îmbătrânesc elegant. Culoarea acestor materiale le face ușor de asortat cu aproape orice ținută.

A purta doar metale strălucitoare nu ar fi însă ceva de dorit. Mai bine poartă o singură brățară discretă, din metal și combin-o cu brățări din materiale naturale precum pielea sau cu pietre. Cele mai elegante brățări din argint trebuie achiziționate de la magazine de top. Așa că vrei bratari barbati argint ? La Hypnotica gasesti modele noi. Vezi oferta acum și alege ce ți se potrivește cel mai bine.

Brățara ta va trimite un mesaj. Alege o brățară care seamănă cu tine și îți spune povestea. Alegerea este a ta!

Alege brățară în funcție de ocazie!

Vei avea, fără îndoială, o brățară preferată sau chiar mai multe, dar nu trebuie să le porți tot timpul (sau toate în același timp). Unele brățări sunt mai potrivite pentru anumite ocazii, iar pe altele este mai bine să le eviți în unele situații.

Pentru evenimente formale, ar trebui să porți o brățară simplă, îngustă și discretă. Poți purta, de asemenea, un lanț de argint, exact în aceiași nuanță de metal ca și butonii. La ocaziile formale nu purta în schimb brățări din piele sau cu pietre, oricât de scumpe ar fi acestea. 

Pentru o ținută casual, pot fi indicate mai multe brățări. La birou, poate este mai bine să eviți brățările, mai ales dacă lucrezi într-o instituție guvernamentală, o bancă sau ceva oficial.

Cum se poartă o brățară sau mai multe ?

Îți sugerăm cu tărie să eviți să copiezi imaginea starurilor de pe Instagram. Poți să te inspiri din look-ul lor, însă nu copia. Dacă nu ești chiar acel tip făcut pentru a purta 5 brățări în același timp, nu le purta. Se va observă imediat discrepanța de stil. Simplitatea este esențială.

Stilul și eleganța sartorială trebuie să meargă mână în mână, într-un mod echilibrat. În purtarea brățărilor, echilibrul înseamnă mai mult la o mâna, mai puțin la alta și nicidecum egal. Acest concept se numește greutate vizuală. Încercă la o mâna să porți doar câteva brățări ce nu încarcă prea mult și nu o fac pe cealaltă să pară golașă.

Poartă brățara pe mâna opusă celei pe care porți ceasul. Asigură-te că ceasul și brățările nu sunt prea asemănătoare ca lățime. Folosește brățara ca un ultim detaliu al look-ului general. Alege o culoare de brățară care să se potrivească cu un element al ținutei, cum ar fi cămașa sau nasturii cămășii. 

Desigur, nu trebuie să trecem cu vederea că acum se poartă mai multe brățări la o mâna, chiar și în cazul bărbaților. Acesta este un stil adoptat de multe vedete pe care mulți dintre noi visează să le putem copia: mai multe brățări purtate împreună în jurul încheieturii mâinii pentru un stil unic, experimentat și relaxat. Și totuși, sunt ocazii când nu poți purta mai multe brățări odată.

Trebuie să stai toată ziua în fața unui computer? Stivuirea multor brățări una lângă cealaltă ar putea deveni rapid ciudată atunci când utilizezi tastatură sau mouse-ul, ca să nu mai vorbim că s-ar putea să arăți că un dansator de la Bollywood.

Așadar, mare atenție cum porți brățările și câte porți, dar și ce brățări porți. Intră pe Hypnotica.ro pentru a alege cele mai frumoase brățări pentru bărbați, ce pot fi combinate în multiple combinații vestimentare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează