GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce avantaje are WordPress

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 18:49 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 18:49

Crearea unui site pe internet este o foarte mare provocare. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că a devenit mai ușor că niciodată să faci asta, deoarece exista o mulțime de instrumente ușor de folosit la care poți apela și tu când vrei un site web.

Numeroase platforme pot fi utilizate pentru a-ți crea site-ul web cu doar câteva click-uri, iar WordPress este de departe cea mai populara dintre ele.

Despre WordPress ne propunem să vorbim și noi în acest articol. Mai concret, vom prezenta principalele avantaje pe care platforma WordPress le prezinta. Descoperă-le și sigur te vei convinge să o folosești și tu pentru site-ul tău.

Pentru ce site-uri să folosești platforma WordPress

Înainte de toate, să stabilim situațiile în care se pretează utilizarea platformei WordPress. Ce fel de site-uri pot fi create cu ajutorul acestei platforme?

Ei bine, afla că aceasta platforma poate fi utilizata pentru a crea orice tip de site dorești, precum:

  • Site de prezentare
  • Blog personal
  • Revista online
  • Magazin online
  • Forum
  • Etc.

Practic, trebuie doar să dai frâu liber imaginației iar platforma WordPress iți pune la dispoziție toate funcționalitățile necesare pentru a putea obține site-ul dorit. Trebuie doar să știi ce vrei, iar mai apoi să treci la treaba.

Dar totuși, care sunt avantajele care recomanda WordPress că fiind una dintre cele mai bune alegeri pentru crearea site-ului tău web?

Este o platforma gratuita

Înainte de toate, avantajul suprem al platformei WordPress este faptul că nu implica nici un cost. Este o platforma gratuita, disponibila tuturor celor care își doresc un site web. Astfel, daca nu ai un buget prea generos pentru crearea site-ului tău sau pur și simplu nu vrei să plătești prea mult pentru el, WordPress este alegerea optima.

Este în totalitate o platforma gratuita și nu impune limitări sau funcții ce pot fi deblocate cu bani, așa cum se întâmplă în cazul altor platforme.

Este incredibil de ușor de folosit

Nu țoață lumea poate face un site web. În general, este o activitate ce necesita destul de mult timp, dar mai ales abilitați și cunoștinte în domeniu. Cu toate acestea, crearea unui site web a devenit tot mai ușor de făcut, odată cu dezvoltarea platformei WordPress.

Practic, pentru a crea un site în WordPress ai de dat doar câteva clickuri din panoul de control al găzduirii web. Apoi, personalizarea este, de asemenea, foarte simplu de realizat. 

Vorbim despre o platforma intuitiva pe care o vei învață în doar câteva zile, atât timp cât ai perseverenta și mai ales răbdare.

Exista numeroase resurse gratuite

Nu numai că platforma WordPress este gratuita, ci totodată ai la dispoziție numeroase resurse gratuite pe care le poți folosi pentru personalizarea site-ului tău. Ne referim acum la gama bogata de teme și module pe care le poți găsi pe internet și pe care le poți folosi fară nici-un cost suplimentar.

Drept urmare, iți vei putea face site-ul exact așa cum iți dorești, fară a plati nici macar un leu. Practic, vei plati doar costurile pentru domeniu și găzduire WordPress, nimic mai mult.

Poți avea parte de consultanta de specialitate

Fiind o platforma atât de populara, exista firma de găzduire care oferă servicii special pentru site-urile create în WordPress. Drept urmare, exista și suport dedicat pentru astfel de site-uri, ceea ce înseamnă că poți cere ajutorul ori de cate ori ai nevoie de el. 

Alege o firma de găzduire special dedicata platformei WordPress și cu siguranță vei avea parte de consultanta tehnica de specialitate, ceea ce se vă dovedi a fi de mare ajutor în multe momente importante.

Site-urile sunt foarte performante

În final, chiar daca vorbim despre o platforma gratuita și despre site-uri ce pot fi realizate folosind doar resurse gratuite, asta nu înseamnă că site-urile sunt de o calitate îndoielnică. Dimpotrivă!

Site-urile făcute cu WordPress dau dovada de performante înalte atât din punct de vedere al vitezei de încărcare, dar și din considerente de optimizare SEO sau chiar al functionalitatilor. 

Drept urmare, nu ar trebui să iți faci griji din punct de vedere al performantei site-ului tău, iar de aceea ar trebui să alegi și tu WordPress atunci când iți construiești site-ul web.

Acestea sunt așadar cele mai importante avantaje ale platformei WordPress, dar cu siguranță vei descoperi și alte beneficii atât timp cât vei alege să o folosești.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează