GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce bluze sunt în trend pentru noul sezon de primăvară

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 12:00 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 14:38

Femeile adoră să fie în pas cu moda și să testeze în fiecare an cele mai noi tendințe și culori care le fac să își pună în evidență formele și silueta.

Noul sezon de primăvară vine cu noi trend-uri și idei care se pot aplica pentru a arăta cât mai bine atunci când ieși în parc, la un dating sau alte activități sociale cu prietenii. A venit momentul să reînnoiești garderoba vestimentară cu produse noi care te fac și mai atractivă pentru cei din jurul tău.

Orice femeie își dorește să fie în centrul atenției la fiecare apariție în public. Pentru asta, este nevoie să faci destul de des research pentru a găsi hainele ce ți se potrivesc. Chiar dacă moda vine cu mii de modele de top consacrate sau inovative în noul sezon, asta nu înseamnă că de fiecare dată vor fi și pe placul tău sau ți se vor potrivi. De aceea e important să cauți bluze și alte tipuri de haine interesante care stau bine pe tine și te pun în valoare.

Bluză cu mâneci bufante

Surprinzător sau nu, în 2022 încă se mai poartă celebrele bluze cu mâneci bufante. Este un tip de ținută destul de îndrăzneață pe care trebuie să o alegi cu mare grijă deoarece nu se potrivește oricui. Se apropie cu pași repezi sezonul calduros, iar acesta este un model interesant care reflectă eleganță, rafinitate și feminitate. Îți oferă și posibilitatea să te expui într-un mod unic abordând un stil ce nu are limite. Bluza cu mâneci bufante, sau volănașe e potrivită pentru foarte multe contexte sociale, dar poate fi potrivită și pentru o ținută de office cu niște blugi slim asortați cu o pereche de pantofi casual.  

Bluză cu umerii goi

Bluzele cu umerii goi sunt în mare vogă în această primăvară. Așa că e bine să fii pregătită să descoperi cele mai interesante modele care te vor face să radiezi de frumusețe în fața oricui. Modelele cu umerii goi sunt senzuale și denotă o formă interesantă de feminitate și erotism. Poți comanda rapid online din numeroase modele interesante care te vor face să te simți feminină și să îți expui umerii lați și superbi cu care mama natură te-a înzestrat.

Bluză cu imprimeuri florale

Primăvara este anotimpul în care reînviază natura și totul devine colorat. Așa trebuie să fii și tu, plină de viață și superbă în apariții care te vor pune mereu în centrul atenției. Imprimeurile florale sunt la mare căutare pe ținute atât la femei cât și la bărbați. Poate fi o ținută ce se asortează ușor la o pereche de blugi slim sau o fustă mini. Te va ajuta să te exprimi fix cum îți dorești și să fii complimentată la fiecare apariție.

Bluză cu volănașe 

Ce poate fi mai frumos pentru o femeie superbă decât să își afișeze cât mai mult din frumusețea sa într-un mod romantic, plăcut și feminin. Volănașele șu bluzele lăsate mai jos de umeri sunt un mare trend în această primăvară și pe bună măsură fiindcă sunt un atuu de care orice femeie trebuie să profite la maximum pentru a arăta impecabil. Acest tip de bluze oferă un plus de feminitate și senzualitate, iar cel mai mare avantaj este faptul că scot în evidență trăsăturile feței, ochii. Sunt ținute care se potrivesc de minune atât la ținute casual cât și la ținute elegante, de seară ori cocktail. Look-ul ideal este asortarea unei bluze cu volănașe la o pereche de blugi deschiși la culoare, cu niște platforme înalte care vor face ca picioarele tale să pară infinit de lungi. 

Pe lângă clasicele bluze, poți opta în noul sezon să folosești tricouri personalizate. Acest nou trend face ca lucrurile să fie și mai interesante iar lumea să fie atentă la mesajele pe care le expui sau diversele animații imprimate pe tricou. Sunt o mulțime de lucruri pe care le poți personaliza așa cum vrei tu astfel încât să expui altfel, decât prin cuvinte, ceea ce gândești, personalitatea ta. La tricouri e interesant faptul că se potrivesc de minune la orice tip de ținută și pot face parte din garderoba ta multă vreme fără să se demodeze. Tu cum alegi să te îmbraci în această primăvară?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează