GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce este Academia Crypto.ro, reclama care i-a intrigat pe suporteri la meciul de handbal România - Austria

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 17:17 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 17:17

Academia Crypto.ro este un proiect de educație financiară în domeniul cripto lansat recent

Zeci de goluri au fost înscrise la meciul de handbal masculin România - Austria cu reclama la Academia Crypto.ro în fundal. Mulți suporteri s-au întrebat, în timpul partidei, despre ce este vorba pe panoul publicitar.  

Academia Crypto.ro este un proiect de educație financiară în domeniul cripto lansat recent. Platforma vrea să fie o alternativă la cursurile convenționale, care sunt de cele mai multe ori plictisitoare, depășite sau prea complexe. În cadrul Academiei, care este un proiect al Crypto.ro, cea mai importantă platformă cripto din România, sunt oferite modele în care informația este împachetată într-un mod inovativ.  

Prezentatorul, care este Alex Numeris, antreprenor și investitor în criptomonede cu experiență, a mers, împreună cu echipa proiectului, în diferite locuri din lume pentru a prezenta subiectele în contextul potrivit și într-un mod distractiv. Exemple sunt New York Stock Exchange (NYSE), magazinul fizic al blockchain-ului Solana și Web3 Gallery, unde sunt expuse colecții de NFT-uri. Filmări au fost făcute, de asemenea, în Emiratele Arabe Unite, Italia și România.    

Numeris, care este CEO și fondator al Crypto.ro, are multă experiență practică. El spune că s-a născut și a crescut sărac, dar a devenit milionar datorită „puterii criptomonedelor”, în care investește masiv de cinci ani.  

Cursurile Academiei - care sunt disponibile online, oricând și de oriunde, în limbile engleză și română - încep cu primii pași în cripto (cum cumperi monede virtuale, unde le păstrezi în siguranță, cum le tranzacționezi) și ajung la teme complexe, precum gamingul Web3 sau metaversul.  

Cât costă experiența Academia Crypto.ro și de ce beneficii au parte participanții 

În acest moment sunt disponibile două abonamente pentru Academia Crypto.ro. Cel mai accesibil, Pro, costă 268 de euro pe an și oferă acces la module, consultanță pe canale private, inclusiv de la Alex Numeris, precum și un NFT din colecția Sacred Spirits. Acest preț este promoțional. El va crește la fiecare trei luni cu 133 euro, până când ajunge la prețul final de 933 de euro.  

Este disponibil și un abonament Elite, care costă 1.999 de euro pe an. Acesta include, pe lângă beneficiile enumerate mai sus, un NFT Sacred Spirits suplimentar, participare la evenimente private, acces la conferința cripto de anvergură pe care dezvoltatorii platformei o vor organiza în cursul anului viitor și alte beneficii premium.  

Proiecte precum Academia Crypto.ro răspund unei nevoi reale de educație financiară. În România există un interes mare pentru cursuri despre criptomonede. Un studiu realizat la începutul anului de Ipsos România arăta că 4 din 10 români dețin sau au deținut monede virtuale, iar 84% dintre cei chestionați intenționau să cumpere astfel de active. Din păcate, foarte mulți oameni nu stăpânesc acest domeniu și pot deveni victimele escrocilor sau hackerilor. Un sondaj mondial, realizat de firma Toluna, arăta recent că 60% dintre cei chestionați nu știu aproape nimic despre criptomonede și alte tehnologii cripto, iar 32% nu le înțeleg suficient de bine.   

Doar în primul trimestru al acestui an infractorii cibernetici au reușit să fure din ecosistemele blockchain peste 1,2 miliarde de dolari, față de doar 154 de milioane de dolari în perioada similară din 2021, potrivit datelor publicate de firma de securitate informatică Immunefi. Recent, un atac important a vizat cea mai mare platformă de tranzacționare de criptomonede din lume, Binance.  

Proiectele precum Academia Crypto.ro îi ajută pe oameni să se bucure într-un mod cât mai sigur de beneficiile pe care le aduc tehnologiile cripto și să recunoască mai ușor pericolele de pe piață.  

Meciul Austria - România, primul din campania de calificare la Campionatul European din 2024, s-a terminat cu scorul de 36 - 32. Din grupa 4, din care face parte țara noastră, mai fac parte Ucraina și Insulele Feroe.  

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează