GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ce este turismul sportiv și cum să finanțezi o excursie sportivă

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 12:23 / Actualizat marti, 18 mai 2021 12:24

Dacă sunteți fanul înfocat al unui sport sau un susținător pasionat al unei echipe sportive, cu siguranță v-ați dorit deseori să puteți susține echipa dvs. direct din tribună și nu din sufragerie. Indiferent dacă este vorba de fotbal, tenis, volei sau orice alt sport,  experiența din tribună nu se compară cu nimic. Emoțiile sunt resimțite de o sută de ori mai puternic. Deplasarea la o competitie poate fi destul de complicată. Trebuie să stați cu ochii pe momentul când se pun bilete în vânzare, să cautați cazare, transport și multe alte detalii, însă aici intră în joc agențiile de turism sportiv.

Cu toții știm ce este o agenție de turism - o companie care planifică vacanța - asigură transportul, cazarea și deseori planifică și activitățile zilnice. O agenție de turism sportiv face același lucru, dar în loc să vă ducă pe o insulă din Grecia, vă duc la "El clasico", la jocurile olimpice sau la Roland Garros. Aceste excursii de regulă includ cazarea, transportul, biletele, precum și un traducător/ghid. Desigur, ați putea planifica și singuri o excursie de acest gen, însă achiziționând un pachet de la o agenție de turism scăpați de multe griji, s-ar putea să fie mai avantajos și din punct de vedere financiar.

Turismul sportiv este o ramură a turismului relativ nouă, însă foarte promițătoare. Popularizarea turismului sportiv se datorează atât creșterii veniturilor precum și a unei schimbări de mentalitate. Dacă până acum câțiva ani lumea mergea în concediu doar pentru 1-2 săptămâni vara, acum tot mai mulți români optează și pentru vacanțele scurte de tip city break sau pentru alte excursii de câteva zile, inclusiv cele sportive.

Costul unei astfel de vacanțe poate varia foarte mult, deoarece există mai mulți factori care trebuie luați în considerare:

  • Prețul individual al biletelor
  • Țara și orașul unde va avea loc evenimentul
  • Modul de transport – o călătorie cu avionul o să fie mai costisitoare, plus că o să aveți nevoie și de transport până la și de la aeroport.

Toate evenimentele sportive sunt unice, însă anumite turnee sau meciuri pot fi foarte speciale și rare. Când se ivește un astfel de eveniment, înainte de a lua o decizie, trebuie să cântăriți toate avantajele și dezavantajele. Daca problema o reprezintă banii, puteți opta pentru un credit nebancar, care se obține foarte rapid și ușor. Creditele nebancare au dobândit regretabila reputație cum că ar fi credite scumpe, cu dobânzi usturătoare, însă adevărul este că există multe credite nebancare foarte accesibile și performante. Pe moneezy.com găsiți mai multe informații despre creditorii individuali, cât și despre diferitele tipuri de credite. Pe Moneezy, în doar câteva secunde obțineți o listă personalizată de creditori verificați. Compararea ofertelor de credite online durează astfel doar câteva minute. Cele mai importante detalii sunt: ​​rata dobânzii, DAE și valoarea comisioanelor. De asemenea, creditorii oferă deseori diferite promoții, cum ar fi rata dobânzii de 0% pentru clienții noi în primele 30 de zile. Dacă reușiți să rambursați împrumutul în 30 de zile, acesta este absolut gratuit și amintirile a ceea ce ați vazut și trăit vor rămâne pentru totdeauna.

O excursie la un eveniment sportiv este și o idee foarte bună de cadou, cu siguranță ar fi o adevărată surpriză pentru partenerul dvs. sau pentru un prieten pasionat de un anumit sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează