GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce evenimente din domeniul tehnologiei ne pregătesc următoarele luni

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 12:00 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 11:10

În contextul unui nou val de îmbolnăviri COVID-19, cele mai multe evenimente și conferințe, inclusiv din domeniul tehnologiei, vor fi susținute în mediul online. Altele au fost amânate pentru perioada toamnei, în speranța că vaccinarea va face aceste adunări din nou posibile, offline.

În orice caz și indiferent de mediul în care se vor desfășura, următoarele evenimente din domeniul tehnologiei sunt cele în cadrul cărora vor fi prezentate ideile inovatoare și se vor schimba idei între cele mai importante nume ale industriei:

Web Summit 2021

Lisabona va găzdui, între 1 și 4 noiembrie, evenimentul Web Summit. Acesta este locul din care vei afla ce urmează, iar această întrebare este cu atât mai importantă în vremuri de incertitudine precum acestea. De ce să participi? Acest eveniment de importanță mondială are mii ce participanți și speakeri de primă mână. La ediția din 2020, au luat cuvântul personalități precum Mark Cuban, Reid Hoffman, Serena Williams și Eric Yuan. Dacă ai participat deja la evenimente importante, precum cel de prezentare noul iPhone 13 sau congresul Mobile World de la Barcelona, Web Summit 2021 este următorul pas.

ScalaCon 2021

ScalaCon 2021 se desfășoară virtual, în perioada 2-5 noiembrie. Este un proiect colaborativ pus la cale de organizatorii Scala eXchange și cei ai conferințelor Scala Days. Ediția din noiembrie a conferințelor se desfășoară pe durata a patru zile, are pregătite peste 20 de discuții și pune la bătaie oportunități de networking, de sponsorizare și spații de discuție despre limbajul de programare Scala. De ce să participi? ScalaCon e o oportunitate de a învăța mai multe despre acest limbaj de programare, chiar de la experții care l-au creat și îl folosesc în industrie pentru companii precum Disney, Hootsuite, Netflix, Sony sau AirBNB. În plus, se desfășoară integral online, așa că poți participa din confortul propriei locuințe, în timp ce stai comod pe un scaun gaming.

PASS Data Community Summit

Între 8 și 12 noiembrie, participă online la PASS Data Community Summit 2021, cea mai mare întâlnire a profesioniștilor din platforma de date Microsoft. De ce să participi? Vei afla lucruri inedite de la experții cei mai cunoscuți din industrie, poți cunoaște persoane importante din domeniu și face conexiuni profesionale și vei descoperi produsele de ultimă generație. În plus, participarea la PASS Data Community Summit este gratuită.

Haskell eXchange 2021

Între 15 și 17 noiembrie poți participa la acest eveniment virtual, a zecea ediție anuală Haskell eXchange, o conferință online de trei zile, care îți pune la dispoziție conținut selectat de către programatori, pentru programatori. De ce să participi? Dacă ai auzit despre limbajele de programare funcționale, dar nu știi de unde să începi propria dezvoltare profesională, Haskell eXchange îți pune la dispoziție Novice Track, o zi întreagă pentru începătorii care vor să învețe și să își deschidă orizonturile către limbajul de programare Haskell.

UKISUG CONNECT 2021

Între 28 și 30 noiembrie, orașul Birmingham din Marea Britanie găzduiește acest eveniment dezvoltat independent de către grupurile de utilizatori SAP din Marea Britanie și Irlanda. UKISUG CONNECT va aduce laolaltă peste 70 de parteneri SAP și peste 500 de clienți SAP din regiune, pentru a împărtăși experiențe și informații valoroase între profesioniștii SAP, experții în software și clienți. De ce să participi? Conferința va avea invitați speakeri din rândul tuturor categoriilor menționate mai sus, directori executivi cu activități variate de training și oportunități de asociere pentru utilizatorii SAP și pentru IT-iști.

Perioada următoare se anunță cu un calendar plin pentru pasionații de tehnologie. Cu astfel de evenimente la îndemână, e imposibil să nu afli lucruri noi și să nu te dezvolți profesional în direcția tech sau IT.

Sursă foto: Pexels

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează