GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce faci cu banii din Jackpot? Află planurile câștigătorului de pe Maxbet.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 16:23 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 16:24

Te-ai întrebat vreodată cum îți poate schimba săptămâna o simplă rotire la slotul tău preferat? Unul din jucătorii noștri din Constanța are răspunsul pentru un termen chiar mai lung, el fiind cel care a declanșat cel mai recent jackpot, în valoare de 682.973,46 RON. 

O ZI LA ALT NIVEL

Săptămâna câștigătorului nostru a început în forță, cu o combinție perfectă de fructe, șeptari și simboluri norocoase. O rotire de 50 RON la Shining Crown și câteva secunde inspirate i-au adus un cadou anticipat de sărbători – Jackpotul de Inimă Neagră de la EGT. Imediat ce a fost contactat și felicitat, cu o voce plină de emoție ne-a spus că: „Nu am mai câștigat vreodată un jackpot, sunt șocat! Am mai avut la Maxbet.ro un big win, dar niciodată așa ceva, abia aștept să îi spun prietenei mele.” 

Iar planurile sale pentru acest câștig se leagă de viitor. Constănțeanul ne-a mărturisit că este un tip calculat, care se gândește la viitor și că are planurile bine făcute, iar câștigul se va îndrepta către o investiție imobiliară care să îi aducă un venit pasiv. 

Până la urmă, jocul responsabil merge mână în mână cu planurile responsabile! 

VREI SĂ FII URMĂTORUL NOSTRU CÂȘTIGĂTOR? 

Nimic mai simplu - deschide-ți un cont pe Maxbet.ro și descoperă de cele mai bune oferte. Profită de PACHETUL DUBLU DE BUN VENIT și poți prinde un câștig memorabil fără risc din partea ta.

Pe Maxbet.ro, jackpot-ul crește zilnic, ceea ce înseamnă că poate apărea oricând un nou câștigător. Următoarea dată, norocul te poate vizita chiar pe tine.

De la începutul lui 2023 și până în prezent, au fost declanșate și plătite 5 jackpoturi EGT de Inimă Neagră, în valoare de aproximativ 1.000.000 EURO! 

Trăiește mai intens distracția la jocurile online cu fiecare spin, pe site sau în aplicație! Alătură-te câștigătorilor Maxbet.ro, descoperind selecția noastră de peste 2.400 sloturi, Pariuri Sportive și Live Cazino. Profită de cele mai bune oferte, cu turnee, premii cash și misiuni zilnice. De la cele mai noi sloturi apărute până la cele mai populare, găsești oricând ceva pe gustul tău. 

Vezi aici oferta noatră de jocuri și alege-ți preferatul chiar acum! Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, și bucură-te la un alt nivel de experiența Maxbet.ro!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează