GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce fel de case au sportivii celebrii

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 11:44 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 11:44

Ai fost întotdeauna curios să afli ce fel de case au sportivii celebrii?

In acest articol recomandat de motorul de cautare mobila Homedelux.ro, curiozitatea îți va fi satisfăcută. Având în vedere salariile care includ multe zerouri, nu este de mirare că sportivii celebri se bucură de conace uimitoare și case de lux.

Casa lui Cristiano Ronaldo

Vedeta mondială a fotbalului nu a dorit să ofere prea multe amănunte despre casa sa din Italia. Cu toate acestea, fanii și experții rețelelor de socializare au dezvăluit mici detalii despre casa sa de lux prin postările pe care le-au făcut pe Instagram.

Desigur, trebuie amintit faptul că în vechiul său conac din Madrid idolul fotbalului i-a invitat pe mulți dintre fanii săi să-i viziteze locuința opulentă și chiar, de multe ori, a permis camerelor de filmat să intre în casa lui.

În prezent, ceea ce se știe despre acesta este că locuiește într-un conac extravagant situat în orașul Torino, din 2018, după ce și-a luat rămas bun de la Real Madrid și a început să joace pentru Juventus.

Potrivit articolelor din reviste și mass-media specializate Ronaldo are mai multe proprietăți în întreaga Europă, care ar depăși 30 de milioane de dolari.

Casa lui Michael Phelps

Semipalatul cumpărat de renumitul atlet se pare că l-a costat 2,5 milioane de dolari. Spațiul este întins pe 560 mp cu 7 băi, 5 dormitoare și o piscină mare. Pentru construcția acestei case, arhitecții Craig Banner și Henry Mohrschladt au elaborat proiectul pe baza unei podele din lemn, cu pietre importate din Europa și au creat un decor elegant și exclusivist.

Totuși, noua casă a lui Phelps nu este la fel de luxoasă precum casele altor sportivi. Prefera să trăiască liniștit alături de familie în apropierea Universității din Arizona, unde antrenează echipa de înot.

Tom Brady

Starul NFL Tom Brady și super-modelul Gisele Bündchen s-au impus ca unul dintre cele mai de succes cupluri din lumea divertismentului. Desigur, acest lucru le permite să aibă o viață pe care nu mulți din lume și-o pot permite și care include, printre alte achiziții, proprietăți de milioane de dolari în Statele Unite.

Una dintre cele mai izbitoare proprietăți, fără îndoială, este conacul lor situat în statul Massachusetts, deoarece se știe că vedetele l-au scos la vânzare pentru o sumă de aproape 40 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, reședința lor se află în 58 Bahama Circle din Hillsborough. Are cel puțin 7 dormitoare, nouă băi și un living imens. În plus, în această casă nu există loc pentru plictiseală, deoarece au în plus o sală de biliard înconjurată de o piscină și două piliere cu acces direct la golf.

Divertismentul este esențial pentru această familie. Conacul luxos are, de asemenea, o sală de jocuri, o cramă de vinuri, un centru spa, un studio de yoga, o piscină infinită și o pensiune.

Lebron James

Desigur, baschetbalistul de 35 de ani este, fără îndoială, unul dintre cei mai recunoscuți sportivi din lume și, la rândul său, unul dintre cei mai bine plătiți. Conform rapoartelor de presă specializate, în ultimii zece ani LeBron a acumulat o avere de 680 milioane de dolari în profit.

Locuința este situată în Brentwood, unul dintre cartierele cele mai de elită din întregul oraș. Acest lucru face deja ca prețul pe metru pătrat să crească considerabil. În total sunt 8 dormitoare și 11 băi pe care familia le are la dispoziție. Dormitorul matrimonial, pe lângă baia de lux, are un dressing imens.

Conacul lui LeBron James are, de asemenea, spații deosebite, cum ar fi o cramă completă, un birou super luxos și o sală de gimnastică spectaculoasă, în interior și în aer liber. În plus, sportivul se poate relaxa în centrul spa privat sau poate face un masaj în spațiul special creat pentru aceasta.

Lionel Messi

Casa lui Leo Messi este situată în Castelldefels - Bellamar, o zonă exclusivistă în care locuiesc alți fotbaliști. Casa de lux are mai multe terase, ferestre mari și un exterior cu loc de joacă, piscină și chiar un mic teren de fotbal, astfel încât copiii săi să nu se plictisească un minut și să o ia pe urmele tatălui lor.

Atacantul Barcerlonei a făcut o investiție inițială de 2 milioane de dolari pentru a achiziționa proprietatea în 2009, dar se pare că investit o sumă semnificativă de bani pentru a o renova.

Ți-ar plăcea să te bucuri de astfel de case, nu-i așa? Te credem. Însă...fiecare cu norocul lui în viaț

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează