GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce implică un proces sigur de achiziție a unei mașini?

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 12:48

Un autovehicul personal nu este un moft, ci o reală necesitate. Indiferent că locuiești în mediul rural sau urban, o mașină poate să facă diferența. Potrivit Eurostat și INSSE, la nivel național existau peste 6,5 milioane de mașini în 2019. Mai mult, populația românească se îndreaptă din ce în ce mai mult către autovehiculele noi, din considerente ce țin de siguranță. Pe piață, există numeroase cazuri de mașini cumpărate de la alți proprietari, frumos aranjate pentru a acoperi adevăratele numere din spate – numărul de kilometri parcurși, tipul pieselor auto din interior, aspectul tapițeriei și altele. Din fericire, persoanele care nu doresc să plătească pentru un autovehicul nou pot să facă o achiziție sh sigură, fără să recurgă la o reprezentanță auto, în urma unui proces de studiu aprofundat al mașinii.

Aspecte ce trebuie meticulos analizate

Achiziția unei mașini SH este o bună investiție, atunci când este plănuită și sigură. Dacă ești în căutarea autovehiculului potrivit, nu uita să iei în calcul o serie de pași ce trebuie urmați pentru a te asigura că decizia este cea mai bună:

  1. Carnetul de service – fiecare mașină are un carnet de service, unde se regăsește întregul istoric al mașinii. Pentru a sări peste această verificare, samsarii de mașini care vor să își păcălească clienții recurg la falsificarea lui. Este recomandat să verifici autenticitatea carnetului și astfel, să eviți o astfel de capcană. Deschide carnetul și caută locurile în care sunt specificate marca și modelul autovehiculului;
  2. Probleme cunoscute – majoritatea mașinilor au câteva zone comune, cunoscute a fi predispuse la diferite probleme tehnice. Nu uita să le examinezi și să arunci un ochi la coloana de direcție sau la pasajele de la aripi și la suspensii. Fiecare marcă și model are probleme specifice, motiv pentru care este recomandat să te informezi corespunzător;
  3. Pedale, bord, butoane și scaunul șoferului – chiar dacă mașina a mai fost folosită de alte persoane în trecut, uzura excesivă e un semn clar că achiziția nu este sigură, mai ales atunci când kilometrajul afișat pe bord este redus. În plus, inclusiv maneta cutiei de viteze trebuie să fie atent analizată. Mașina a fost prea mult utilizată dacă prezintă jocuri la nivelul ei;
  4. Semne de rugină – cu cât este mai veche și mai utilizată, cu atât mașina va avea mai multe semne de rugină. De obicei, acestea se ascund în zona aripilor și a farurilor. O stare precară a cauciucurilor ar trebui să te pună, de asemenea, pe gânduri.

Apelarea la experți ai industriei auto

Numărul mare de mașini sh expuse pe piață vine cu suprize la tot pasul. Oricând vrei să te asiguri că autovehiculul pe care ai pus ochii este la fel de bine la interior cum este la exterior, poți să sari peste pașii expuși mai sus și să lasi un profesionst să-și facă treaba. Spre exemplu, băieții de la autoverificate.ro verifică diferite mașini de vânzare second hand pentru viitorii clienți, asigurându-i că investiția este una de bun augur. Printre serviciile furnizate se numără și vopsirea, repararea și transportul auto folosind platforma în limitele teritoriale ale țării noastre.

De acum, poți identifica orice semn că mașina visurilor tale nu este în parametri optimi din toate punctele de vedere. Astfel, vei putea salva timp, bani și așteptări!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close