GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce înseamnă a avea un job cu adevărat bun și ce presupune asta?

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2024 13:00 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 13:00

Pretutindeni se văd oameni muncind, oameni în slujba altor oameni pentru câștigarea onesta a pâinii cotidiene. Chiar și în parc, personalul de la întreținere menține curățenia de pe alei și spatii verzi, spală băncile și aduna hârtiile aruncate în lac de cei certați cu educația. Toți acești oameni care se văd se pot plânge de multe aspecte legate de activitatea lor, dar sunt mulțumiți că au un post și după terminarea programului își pot cumpără mâncare și se odihnesc acasă lângă cei dragi.

Vânzătoarea care sta în chioșcul metalic și îi servește pe cei care au nevoie cu apa plata de la frigider, cu țigări, șervetele umede sau uscate, vara se coace, în timp ce iarna moare de frig. Pereții reci din tabla anulează puterea mica a reșoului plasat strategic lângă picioare. De fapt, nu se știa dacă vă mai fi un reșou, după cum nu se știe dacă vara, în birouri vor mai fi aparate de aer condiționat care să mai răcorească spațiul încins. Exista însă și oameni care lucrează în soare și li se da o sticla de apa sau de lapte prin care să se compenseze expunerea la căldură și la radiații.

În timp ce unii își sacrifica sănătatea în numele salariului lunar, alții lucrează la răcoare și umbra, având la dispoziție condiții de lux.

Când este prezentat un asemenea post, persoanele care doresc să se angajeze se tem de condițiile drastice: experiență, abilitați de comunicare, regim de lucru titanic, performante profesionale deosebite.

Un loc de munca într-un mediu plăcut și confortabil li se oferă celor care dau mereu atenție numeroaselor anunțuri in care se oferă practic angajari si job bun, bine plătit și flexibil, chiar foarte flexibil, astfel încât sa rămână suficient timp liber in rest.

Tinerii care își doresc un loc de munca bun privesc în jurul lor cu invidie pe cei care desfășoară o ocupație în timpul unui salariu lunar, fiindcă ei nu își găsesc încă locul. Sigur că adevărul despre un loc de munca se afla în momentul în care persoana respectiva îl ocupa.

Mulți doresc să se facă actori sau cântăreți, fiind fascinați de miracolul scenei. Se crede însă în mod eronat că omul- spectacol are lumea la picioare, fiindcă el este cel care prestează, face mulțimii pe plac pentru a-și câștiga existenta. Fiind mult mai sus amplasată, scena este un loc expus tuturor privirilor critice, iar cel care se află acolo trebuie să arate perfect și să nu comită nicio greșeală.

Cel care zâmbește larg pe scena poate este chinuit de dureri sufletești cumplite. El cantă ca mulțimea să danseze, dar sufletul îi plânge în hohote.

Când cineva își dorește un post nu trebuie sub nicio formă să aibă idei preconcepute și se impune să se informeze înainte de a candida pentru el. O slujbă bună este aceea care permite dezvoltarea personală, nu consuma întreagă energie a celui care lucrează, nu îl epuizează, ci acesta poate să desfășoare și alte activități utile după program. Își termina tura? La volanul mașinii sale merge la facultate, unde se pregătește să devina avocat, dentist sau actor. De unde bani de mașină? Sunt angajatori care oferă asemenea premii celor mai merituoși salariați sau îi ajută să le ia în leasing avantajos.

De la serviciu, la cursuri de formare sau la facultate se pot duce cei care aleg locul de munca ideal, fiindcă trebuie și o anumită ținută ca persoana în cauză să fie în centrul atenției în amfiteatru.

Sunt însă și persoane care intră pe poarta firmei sau a întreprinderii la ora 7 și pleacă acasă la ora 20. Un program de muncă zi-lumină nu îi face mai bogați decât alții care își pot alege turele de lucru, au un salariu de 10 000 de dolari pe luna și primesc fel și fel de bonificații și premii.

În orice caz, nu se poate sta fără serviciu, fiindcă anii trec repede și amurgul vieții vine. Omul trebuie să strângă din tinerețe: vechime, bani și tot ceea ce îi este necesar pentru perioada delicata a vieții, când puterile scad, sănătatea nu mai este la fel că la 20-30 de ani.

Viața omului este că o zi. Nici nu realizează când se face seara, fiindcă timpul trece. Prinși în rutina zilnica, oamenii se trezesc deodată în iarna vieții.

Pentru cei care caută atent informațiile, posturi bune disponibile sunt, dar ele se ocupa repede datorita oportunităților.

O slujba buna permite:

-dezvoltarea personala a celor tineri care nu se mulțumesc cu puțin;

-cumpărarea unui apartament într-o zona rezidențială și mobilarea acestuia cu piese de calitate premium;

-cumpărarea unei mașini foarte bune;

-haine elegante, bijuterii, parfumuri scumpe, accesul la acea lume de lux dorita de toți;

-excursii în străinătate, cu cazare la hoteluri de 7 stele. Una este să meargă cineva la mare, având cortul în portbagajul mașinii și alta să primească de la recepție cheile unui apartament de lux, cu jacuzzi și cu vedere la plaja;

-accesul la operații estetice, dacă ele reprezintă visul suprem și la produsele cosmetice de lux.

Lista poate continua, dar ideea este că experimentează multă fericire cel care nu are bugetul limitat de sărbători, când dorește să îi surprindă pe cei dragi.

Sunt posturi care permit salariatului să nu meargă la cumpărături cu frica în sân că nu vă avea cu ce achita produsele din coș sau că trebuie să taie de pe lista multe. Acele plăceri nevinovate neîndeplinite lasă un gust amar. O sticluță cu ojă de o anumită culoare, un pahar plin cu mure sau cu coacăze roșii, un flacon de parfum fin și un săpun natural de lavandă sau de ciocolată sunt răsfățuri ale vieții pe care cei care muncesc le merita din plin.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează