GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce mașini preferă jucătorii de top din România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 17:10 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 17:10

Știm cu toții că sportivii profesioniști se numără printre cele mai bine plătite persoane din lume. Și am văzut cu toții ce vieți luxoase duc aceștia, primele investiții pe car ele fac sunt în case și mașini. Dacă o casă este mai greu de prezentat publicului, mașinile, în schimb, sunt motiv de mândrie și de ieșit în lume. Bolidele cu care își fac apariția jucătorii de top sunt extrem de costisitoare, majoritatea fanilor nesperând că și le-ar permite nici după o viață întreagă de muncă. 

După prima mașină urmează și a doua, iar apoi a treia, mulți dintre jucători având adevărate parcuri auto care pot conține mașini din cele mai scumpe, personalizate, tunate sau în ediție limitată. 

Ziarele mondene au din plin materiale despre ultimele achiziții ale jucătorilor, iar site-urile web, de asemenea, documentează cu generozitate surprizele cu care ies din garaj jucătorii de top.

Dacă ești curios să afli care sunt cele mai interesante achiziții ale jucătorilor de top din România, am pregătit o listă cu cele mai spectaculoase mașini. 

Lamborghini Urus de peste 400.000 de euro. Mașina are motor twin-turbo de 4.0 litri și 641 cai putere. În doar 3,6 secunde atinge 100 km/h și ajunge la o viteză maximă de 305 km/h.

  • Mercedes AMG GT 4 Door Coupé -  Este o mașină excelentă, introdusă în 2018 de Mercedes-AMG. În ciuda numelui și stilului, mașina nu are la bază un model sport, ci mai degrabă Clasa E și CLS. Designul mașinii a fost în principal influențat de AMG GT, concept introdus cu câțiva ani înainte de producția de serie de masini Mercedes Benz. AMG GT 4 Door Coupé folosește un aspect al motorului față cu tracțiune spate sau 4MATIC + tracțiune integrală complet variabilă și este disponibil fie cu un motor M256 turbo de 3,0 L / motor cu șase linii supraalimentat, fie un motor V8 dublu turbocompresor M177 de 4,0 L.  Motorul cu șase linii are un turbocompresor convențional, precum și un sistem hibrid ușor pe care Mercedes-Benz îl numește „EQ Boost”, care folosește un super încărcător acționat electric și un motor electric de 48 de volți care, combinat, produce un plus de 21 CP față de motorul pe benzină atunci când acesta nu alimentează sistemul electric.
  • Rolls-Royce -  Această marcă este cunoscută pentru sedanurile de tip limuzină, cum ar fi Ghost și Phantom, dar cei bogați și faimoși - așa cum sunt și jucătorii de top - nu sunt satisfăcuți de aceste opțiuni. Pentru aceștia, Rolls a venit cu modelul Cullinan, vârful speciei SUV. Această mașină mamut își primește numele dintr-un diamant gigantic, ceea ce este foarte potrivit, având în vedere opulența copleșitoare și prețul extrem de scump.
  • Porsche Panamera - Porsche oferă Panamera 2021 într-o gamă foarte  largă de modele și prețuri. Modelul de bază, care se laudă cu 325 de cai putere și un preț de 100.000 de dolari este urmat de Panamera 4S, care asigură cel mai bun echilibru între performanță și valoare, cu sistemul său V-6 de 2,9 litri twin-turbo de 440 CP și sistemul de tracțiune integrală standard.
  • Ferrari F430 - Proiectat de Pininfarina în colaborare cu Frank Stephenson (directorul Ferrari-Maserati Concept Design and Development), designul caroseriei modelului F430 a fost revizuit de la predecesorul său, 360, pentru a-i îmbunătăți eficiența aerodinamică. Deși coeficientul de rezistență a rămas același, puterea a fost mult îmbunătățită. F430 are un motor V8 de 4.308 cmc (4,3 L) al familiei F136 „Ferrari-Maserati”. F430 are o viteză maximă de peste 315 km / h și poate accelera de la 0 la 97 km / h în 3,6 secunde, cu 0,6 secunde mai rapid decât vechiul model.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează