GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce obiecte poți duce la casa de amanet?

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 14:56 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 14:56

Nu este nevoie să îți spunem cât de mult s-au scumpit toate, și parcă banii sunt din ce în ce mai puțini. Salariul este destul de modest, și în plus, acum s-a ivit și o situație urgentă care impune cheltuirea unei sume de bani pe care chiar nu ai de unde să o procuri. Pare o situație fără ieșire, nu? De fapt, există și unele soluții, și important este să iei acele decizii care să fie în avantajul tău. Una dintre acestea este și apelarea la o casă de amanet, o metodă rapidă de a face rost de banii de care ai nevoie. Dar, dacă până acum nu ai mai trecut pragul uneia, este posibil să nu știi multe despre acest sistem, nici măcar care sunt obiectele care sunt acceptate la o casă de amanet. Prin urmare, în rândurile de mai jos am încercat să îți vorbim, pe scurt, despre ce ar trebui să cunoști.

Avantajele unei case de amanet !

Există o mulțime de avantaje pe care le ai atunci când apelezi la serviciile oferite de o astfel de instituție. În primul rând, după cum probabil te-ai așteptat, este locul de unde faci rost rapid de bani. Mai ales în condițiile în care apelarea la un credit de la bancă sau împrumuturi de la cunoștințe iese complet din cauză. Da, nu este deloc o exagerare, chiar primești rapid o sumă de bani, fără ca alte cunoștințe sau rude să afle despre aceasta, dacă tu nu vrei să le spui.

De asemenea, într-o casă de amanet ai posibilitatea nu doar de a amaneta anumite bunuri, ci și de a le vinde, sau poate chiar cumpăra. Nu puțini sunt cei care au apelat la serviciile oferite de Casa-Amanet.com amanet ceasuri pentru a vinde sau cumpăra ceasuri de lux. Chiar și unele vedete au recunoscut că au folosit această variantă pentru a-și cumpăra un ceas de lux, la prețuri mult mai avantajoase. Și, de ce să nu profiți și tu de acest avantaj? 

Și, nu în ultimul rând, atunci când vii aici ca să amanetezi ceva, dacă optezi pentru o casă de amanet profesionistă, vei avea parte de un comision mic, care îți va permite să poți să achiți ușor suma împrumutată contra bunului tău.

Ce amanetează cel mai des românii ?

Atunci când au apărut prima dată în țara noastră, la casele de amanet te puteai prezenta doar cu bijuterii din metale prețioase. Acum, lucrurile s-au schimbat foarte mult, și există posibilitatea să amanetezi, să vinzi sau să cumperi o gamă variată de obiecte. Hai să vedem împreună care sunt cel mai des întâlnite bunuri dintr-o casă de amanet.

Bijuterii

Evident, bijuteriile rămân în continuare în topul obiectelor de aici. La o simplă vizită, găsești o ofertă generoasă, iar cu cât sunt mai valoroase, cu atât poți obține mai mulți bani pentru ele. De asemenea, dacă vrei să cumperi ceva frumos pentru tine sau parteneră, ai toate șansele să găsești ceva pe placul tău. 

Electronice

Ne place enorm tehnologia, și de aceea cheltuim bani frumoși pentru a achiziționa anumite echipamente sau gadget-uri interesante. Însă, atunci când jena financiară este chiar presantă, te poți prezenta cu ele la o casă de amanet și vei primi bani frumoși pe ele. Laptop-uri, tablete, telefoane mobile, camere video și nu numai sunt doar câteva dintre electronicele pe care le poți lăsa aici gaj sau să le vinzi. Totodată, nu mai este nevoie să adăugăm că este locul de unde poți să faci achiziții frumoase și, mai ales, la prețuri avantajoase. 

Ceasuri de lux

Da, am ajuns la un domeniu care ne place. A avea un ceas de lux nu este neapărat un motiv de a te lăuda în fața prietenilor cu achiziția ta, ci o investiție pentru viitor. Este și normal să fie așa deoarece specialiștii ne dau asigurări că aceste instrumente de măsurare a timpului sunt printre puținele care nu își pierd mult din valoare pe măsură ce timpul trece. Dimpotrivă, în cazul anumitor modele de lux, valoarea acestora este mult mai mare. Prin urmare, dacă din varii motive ai nevoie urgentă de bani, și deții și un ceas de lux, a te prezenta cu el la o casă de amanet rămâne cea mai rapidă și sigură metodă de a face rost de suma necesară. S-ar putea chiar să ai parte și de o frumoasă surpriză și să primești mai mulți bani decât te așteptai. 

Obiecte de artă

În cazul caselor de amanet profesioniste, nu este ceva ieșit din comun să primească și obiecte de artă. Ca și în cazul celorlalte obiecte, și acestea vor trece printr-o evaluare foarte amănunțită, iar la final, dacă totul este în regulă, ți se va face o ofertă. 

Autoturisme

Din ce în ce mai multe case de amanet oferă și posibilitatea de a-ți lăsa gaj autoturismul. Este o excelentă metodă de a primi rapid o sumă ridicată de bani, de care chiar ai nevoie. Uneori, nu este nevoie de mai mult de jumătate de oră până să ți se facă o ofertă bună și să pleci acasă imediat, cu banii doriți. Și de această dată autoturismul tău va fi supus unei evaluări, și se va ține cont de toate detaliile tehnice, de marcă, an de fabricație, starea în care este mașina. Cert este că nu vei pleca de aici fără să primești o ofertă corectă. Dacă totul este în regulă, citește cu atenție contractul, în special termenii și condițiile, și apoi poți semna liniștit!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează