GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ce-si doresc barbatii? Sa faca sport si in sezonul rece! Top 3 propuneri cu bani putini

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 14:48

Sportul este esential in orice anotimp al anului, mai ales daca vrei sa slabesti sau sa te mentii.  

Chiar daca vremea rece nu ne mai permite atat de multe activitati in aer liber, vreau sa va arat cum puteti sa inlocuiti cu usurinta alergatul in parc si sa consumati la fel de multe calorii, intr-un timp mai scurt. Ofertele le gasiti pe IzzyReduceri.ro la cele mai avantajoase preturi!

Iarna, lipsa de miscare si lipsa soarelui ne fac sa devenim mai apatici si fara chef de viata. De aceea, este obligatoriu sa nu uitam de miscare in acest sezon, nu doar pentru un corp tonifiat, cat si pentru o stare generala de bine. 

Alergatul in parc poate fi foarte usor inlocuit cu sedintele de xBody, unde in doar 20 de minute se consuma pana la 500 de calorii, mai multe decat intr-o ora de inot general, volei sau chiar aerobic intens.

Aceasta tehnica este folosita pentru antrenarea sportivilor de performanta, dar si pentru remodelarea siluetei, de catre vedetele de la Hollywood. Tehnica este sigura, rapida si cu rezultate spectaculoase.

In Bucuresti sunt peste 30 de studiouri xBody sau Just Fit. Iti recomandam abonamentul lunar nelimitat.   

De asemenea, abonamentul la FITNESS poate fi reinnoit in aceasta perioada pentru a te incarca cu energie si buna dispozitie. 

Antrenamentele la sala te ajuta sa arzi caloriile sis a cresti masa musculara. 

Va veti relaxa intr-o atmosfera prietenoasa si veti beneficia de asistenta pe durata intregului antrenament, fiind in permanenta sub atenta supraveghere a antrenorilor.

Pe platformele de promovare cu reducere  www.IzzyReduceri.ro si www.Redutti.ro poti sa cumperi abonamente la fitness la salile Futura Gym, Bro Gym, Next Door Fitness, Fitness Orhideea, Xtreme Pride Center, Sam Gym, Gym House  etc . 

O activitate mai distractiva, dar care te va ajuta sa consumi la fel de multe calorii este bowlingul. O ora de BOWLING intr-o atmosfera relaxanta, alaturi de prietenii tai te poate ajuta sa arzi pana la 300 de calorii fara sa-ti dai seama. Dinamic si antrenant, jocul de bowling te face sa uiti de griji si sa te relaxezi intr-o atmosfera pe cinste!

Pe IzzyReduceri.ro poti cumpara voucherul pentru bowling si pizza la Oxygen Club din Sun Plaza sau oferta de bowling de la Club Texas din Regie. 

Indiferent sub ce forma alegi sa-l practici, sportul este o activitate care poate influenta stilul de viata, sanatatea sau personalitatea unui om. 

Studiile au dovedit faptul ca oamenii care fac miscare in mod regulat sunt mai fericiti si privesc viata cu mai mult optimism. De aceea, nu trebuie sa neglijam activitatea fizica nici in sezonul rece. 

Pe IzzyReduceri.ro si Redutti.ro gasesti zeci de oferte pentru Sport, cu reduceri substantiale. De la abonamente pentru xbody, fitness si aerobic, zbor cu parapanta, Escape Room, pana la ore de echitatie, ideale atat pentru adulti cat si pentru copii. Lectiile de echitatie disponibile pe platforma de reduceri au loc in manej, astfel pot fi efectuate chiar daca afara este urat. Alege ce ti se potriveste si economisesti comparand oferta cu reducere. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează