GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce telefon Samsung merită să-ți cumperi cu un buget de până la 1500 de lei?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 13:30 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 13:37

Se pare că cei de la Samsung s-au hotărât să câștige bătălii pe toate fronturile și s-au concentrat anul anul acesta nu doar pe fabricarea unora din cele spectaculoase flagship-uri, ci și pe telefoane entry level și mid-range cu prețuri convenabile și specificații extraordinare. Câteva din exemple sunt telefoanele Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A31, Samsung Galaxy M21 și Samsung Galaxy M31, ale căror prețuri nu depășesc suma de 1500 de lei și despre care vom vorbi pe larg în rândurile ce urmează.

Samsung Galaxy A21s

În mod surprinzător, cel mai ieftin telefon mobil despre care discutăm în articolul prezent este și cel mai mare. La o diagonală de 6.5 inch, Samsung Galaxy A21s are cel mai generos ecran dintre aceste patru terminale de buget și poate fi cumpărat cu câteva zeci de lei mai puțin decât Samsung Galaxy M21. De asemenea, cu un arsenal de patru lentile pentru camera principală, cu toate că nu putem spune că diferențele sunt majore, Samsung Galaxy A21s are un modul în plus față de Samsung Galaxy M21. Pe de altă parte, la cei doar 13 MP, camera sa selfie este cea mai puțin competentă în comparație cu Samsung Galaxy A31 care are 20 MP, Samsung Galaxy M21 care are are tot 20 MP și Samsung Galaxy M31 care iese în evidență cu 32 MP.

La capitolul personalitate, oricare din cele patru telefoane ale acestui articol se situează cam pe aceeași poziție. Raportul ecran / corp este mai mult sau mai puțin același în cazul fiecăruia din terminale, decupătura în ecran sau water drop notch-ul pentru camera selfie se află fix în mijloc, iar un strop de personalitate se poate adăuga cu un set de huse Samsung Galaxy A21s, huse Samsung Galaxy A31, huse Samsung Galaxy M21 sau huse Samsung Galaxy M31 de la Itelmobile.

Samsung Galaxy A31

Ce observăm prima oară când analizăm telefonul Samsung Galaxy A31 este faptul că dintre toate cele patru telefoane prezentate aici este singurul terminal care nu are un procesor Exynos, ci un MediaTek Helio P65, destul de rar întâlnit. Dar asta nu înseamnă că nu face față cu brio la cele mai importante provocări pe care le poate primi un telefon de buget și anume, convorbiri neîntrerupte pentru mai multe ore la rând, fotografii superbe, precum și posibilitatea de a rula fără probleme diferite jocuri și aplicații.

Ține de preferințele fiecăruia, dar un lucru pe care noi îl apreciem în mod deosebit la Samsung Galaxy A31 este faptul că spre diferență de celelalte trei terminale, el nu are senzorul de amprentă poziționat în spate, ci direct pe ecran, lucru ce simplifică utilizarea sa.

Samsung Galaxy M21

Terminalele gamei M din acest articol ies în evidență față de cele din gama A în primul rând prin autonomia lor. Atât Samsung Galaxy M21 cât și Samsung Galaxy M31 sunt dotate cu baterii de 6000 mAh, spre deosebire de Samsung Galaxy A21s și Samsung Galaxy A31 care au doar câte 5000 mAh. 

Pe de altă parte, așa cum am menționat deja și în rândurile de mai sus, Samsung Galaxy M21 are camera principală cu cele mai puține lentile, iar dacă îl studiem mai bine observăm că este și cu o idee mai mic ca dimensiuni decât Samsung Galaxy A31 sau Samsung Galaxy M31.

Samsung Galaxy M31

Samsung Galaxy M31 are cel mai mare număr de pixeli și… cam atât. Camera sa principală este formată dintr-un arsenal de lentile de 64 MP, 8 MP, 5 MP și încă 5 MP, iar camera selfie are o singură lentilă de 32 MP. Din alte puncte de vedere însă, este foarte asemănător cu Samsung Galaxy A31, nu doar la preț, ci și la dimensiuni, memorie internă, memorie RAM, și funcții ale camerei.

Ce nu are niciunul din aceste patru terminale deși ne-ar fi plăcut este funcția autofocus. În rest, la prețul lor, compensează cu vârf și îndesat prin aspect, gama de culori în care sunt disponibile, autonomie, camere și bineînțeles, garanția Samsung, garanția unor terminale fiabile, în care îți poți pune toată încrederea.

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează