GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ce tipuri de rulouri exterioare pot fi cumpărate de pe https://www.aluroller.ro?

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 18:00

De multe ori confortul de care dispunem în interiorul unei locuințe sau la birou este garantat nu doar de alegerea celor mai bune sisteme de încălzire sau de răcire a aerului, ci și de alegerea unor accesorii pentru ferestre și geamuri care să ne protejeze cât mai bine de intemperii și de privirile celor din exterior. Pentru a face cele mai bune alegeri, merită să consultăm în acest sens oferta  disponibilă pe https://www.aluroller.ro.

Orice spațiu are nevoie atât de lumină, atunci când ne dorim, dar și de protecție și de intimitate, atunci când aprindem lumina sau suntem deranjați de razele puternice. Rulourile exterioare, fie ele aplicate, suprapuse, tencuibile sau aplicate în plan înclinat sunt cele mai potrivite accesorii pentru a ne asigura confortul și protecția de care avem nevoie, atât pe durata zilelor însorite de primăvară sau de vară, cât și toamna și iarna, când ziua se scurtează și trebuie să aprindem lumina devreme sau viscolul bate cu putere.

Alegerea acestui tip de accesorii pentru geamuri și ferestre este una foarte inspirată și adaptată modului nostru de viață actual. Confortul nostru termic și fonic în fiecare moment al zilei și în fiecare anotimp este foarte important și este bine să apelăm la cele mai moderne soluții disponibile pe piață la ora actuală.

Care sunt principalele tipuri de rulouri exterioare ce pot fi cumpărate de pe site-ul Aluroller.ro?

Atunci când dorim să beneficiem de cea mai bună protecție împotriva razelor solare, dar și împotriva intemperiilor, fără a fi nevoie de o investiție dublă, putem opta pentru soluția oferită de rulourile exterioare. În funcție de preferințe și de nevoi, putem achiziționa unul dintre următoarele tipuri de astfel de accesorii pentru geamuri și ferestre:

Rulouri exterioare din aluminiu aplicat

Acesta este una dintre soluțiile cele mai apreciate de protecție a ferestrelor. Datorită ușurinței de montare și sistemelor de acționare disponibile, ele sunt o variantă foarte apreciată de către toți cei ce preferă o modalitate modernă și elegantă de protecție împotriva factorilor de mediu din exterior. Lamelele ruloului umplute cu spumă poliuretanică asigură o izolatie termica eficientă. În funcție de buget și de preferințe, se poate opta pentru mai multe feluri de acționare, respectiv manual, prin șnur, panglică, manivelă, electric, cu telecomandă sau cu întrerupător.  Paleta de culori disponibilă este și ea  diversificată și generoasă, oferind alternative de alegere pentru orice gusuri. Astfel există rulouri exterioare din aluminiu aplicat gri antracit, argintiu, stejar auriu, mahon, wenge, nuc, maro închis/deschis, alb sau orice altă culoare, la cerere.

Rulouri exterioare din aluminiu suprapus

Acest tip de rulouri se montează odată cu tâmplăria ferestrei, formând un sistem unitar cu acesta. Varianta oferă un confort termic și fonic deosebit. Carcasa este confecționată din PVC și este prevăzută cu un sistem de vizitare, iar la interior este umplută cu polistiren. Lamele au în interior spumă poliuretanică. Ca și în cazul rulourilor menționate anterior, gama de culori disponibilă este  diversificată  și poate fi personalizată în funcție de solicitări.

Rulouri exterioare din aluminiu batant sau basculant

Acest tip de rulouri exterioare este special conceput pentru a oferi mai multă intimitate la interior. Ele dispun de un sistem de rabatare la 45°, permițând reglarea pătrunderii luminii, ventilația spațiului interior și un mai bun control în privința protejării intimității. Lamelele ruloului sunt fabricate din aluminiu și sunt umplute cu spumă poliuretanică. Caseta este din aluminiu. Mecanismul de depărtare include două brațe, cu două balamale și sistem de blocare. 

Rulouri exterioare din aluminiu multidirecționale

Acest tip de rulouri exterioare sunt special create pentru a fi montate pe un plan înclinat. Ele se pot confecționa doar din lamele de aluminu și pot funcționa pentru un unghi de minim 10° înclinație. Pot fi acționate cu ajutorul unui motor electric, controlat print-un întrerupător sau printr-o telecomandă. Acest gen de rulouri pot fi integrate la panouri solare, oferind protecție anti-grindină sau pot fi dotate cu senzori de temperatură, oferind protecție contra supraîncălzirii sau pot fi folosite pentru acoperișuri din sticlă, iluminatoare, sau pentru ferestre de mansardă.

 

Fiecare dintre aceste sisteme poate fi dotat, în funcție de preferințe și de bugetul disponibil, cu un anumit mecanism de acționare. Cele mai moderne sunt cele automatizate, ce folosesc cele maiactuale tehnologii și putând fi integrate la categoria de dotări pentru o casă inteligentă. Aceste rulouri sunt echipate cu un motor ce poate fi acționat printr-o telecomandă sau un întrerupător. 

Rulourile exterioare pot fi accesorizate și cu plase contra insectelor, ce sunt integrate cu caseta și ghidajele din aluminiu. Sita folosită este confecționată din fibră de carbon, este translucidă și foarte rezistentă. Aceste plase sunt acționate prin arcuri, care fac manevrarea în sus sau în jos mai ușoară. Iar în cazul plaselor tip rulou este disponibil un sistem împotriva ridicării accidentale. Pentru a fi menține cât mai mult timp în cele mai bune condiții de funcționare trebuie curățate cu regularitate.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de protejare a ferestrelor cu rulouri exterioare și nu știți care este cea mai potrivită variantă pentru spațiul vostru, apelați la sfaturile și recomandările ce pot fi oferite la datele de contact de pe site-ul Aluroller.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează