GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce trebuie să știi despre tehnica implantului de păr FUE

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2023 16:59 / Actualizat luni, 15 mai 2023 17:00

Căderea părului poate avea un impact semnificativ asupra stimei de sine și a încrederii unei persoane, dar din fericire, progresele în tehnologia medicală au oferit soluții precum implantul de păr prin extracție de unități foliculare (FUE).

Ce este implantul de păr FUE?

FUE este o tehnică de implant de păr minim invazivă care presupune extragerea foliculilor de păr individuali dintr-o zonă donatoare, de obicei, spatele și părțile laterale ale capului și implantarea lor în zona dorită. Această procedură are ca rezultat o creștere a părului cu aspect natural, cicatricile fiind minime, ceea ce o face o alegere populară pentru cei care doresc refacerea podoabei capilare.

Avantajele unui implant păr fue

  • Cicatrici minime – Tehnica FUE lasă cicatrici vizibile minime, deoarece sunt extrași foliculi individuali;
  • Recuperare mai rapidă - Procedura implică incizii mai mici, care reduc disconfortul și accelerează vindecarea;
  • Aspect natural - FUE produce rezultate cu aspect natural datorită plasării precise a foliculilor;
  • Potrivit pentru diferite tipuri de păr - Procedura poate fi efectuată pe diferite tipuri și texturi de păr, inclusiv pe părul creț.

Pregătirea pentru implantul de păr

Înainte de procedură, chirurgul va analiza părul, va discuta obiectivele și va crea un plan de tratament personalizat. Este posibilă recomandarea evitării administrării de diferite medicamente și suplimente pentru a reduce riscul de complicații.

Procesul de implant

În ziua procedurii, zona donatoare este rasă și se aplică anestezie locală. Specialistul extrage foliculii de păr individuali cu ajutorul unui instrument specializat și îi pregătește pentru implant, apoi se creează locuri de primire în zona subțiată sau cu chelie, iar foliculii extrași sunt implantați. Întregul proces poate dura câteva ore, în funcție de numărul de grefe necesare.

Îngrijirea post-procedură

După procedură, este posibil ca scalpul să fie roșu și umflat, însă specialistul oferă instrucțiuni despre îngrijire, inclusiv gestionarea durerii, îngrijirea rănilor și șamponarea. Recuperarea în urma unui implant de păr durează, de regulă, de la câteva zile la câteva săptămâni, iar majoritatea pacienților își pot relua activitățile normale în decurs de 7 zile, în timp ce umflăturile și roșeața ar trebui să dispară în câteva zile. Creșterea părului începe, de obicei, în decurs de trei până la patru luni, cu rezultate complete vizibile după 12 până la 18 luni. Părul implantat ar trebui să continue să crească la fel ca părul natural.

Află mai multe despre implantul de păr FUE de la Bucharest Hair Institute, locul în care vei găsi tot profesionalismul de care ai nevoie!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează