GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce utilități își poate găsi un banc de lucru în garajul sau atelierul tău?

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 21:06 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 21:07

Un banc de lucru reprezintă unul dintre cele mai importante accesorii din spațiile industriale. Acesta poate avea un rol decisiv într-un garaj sau atelier auto, fiind un aliat ideal în procesul de prelucrare a pieselor. În majoritatea cazurilor, structura sa oferă un plan de sprijin util. Totuși, un astfel de produs prezintă și alte avantaje. Iată care sunt acestea!

Exteriorul este ergonomic

Multe bancuri de lucru sunt mobile, oferind astfel o libertate mare de mișcare. Spre exemplu, un model cu sertar integrat în partea inferioară poate dispune de o capacitate portantă care ajunge la 300 de kilograme. Structura acestuia este asemănătoare cu cea a unei mese mari, astfel încât este eficientizată orice operațiune din garaj sau atelier și se previne riscul de accidentare. De asemenea, spațiul liber asigură depozitarea uneltelor și a altor instrumente de lucru. 

Dimensiunile sunt adaptate la cerințele tale

Fiecare banc de lucru este creat în mod diferit, iar dimensiunile sale trebuie alese în funcție de obiectivele personale. În situația în care îți dorești să prelucrezi obiecte mici, poți alege un model cu grosimea blatului de 27mm. Activitățile cu obiecte voluminoase necesită însă bancuri de lucru mari, cum ar fi unul care să aibă dimensiunile de 2000x700x880 mm. 

Acesta este format din fag și prezintă un nivel de stabilitate superior. Încuietoarea de siguranță este una clasică cu 2 chei, iar tabla exterioară a fost alcătuită din oțel de clasa I. Produsul se poate deschide până la 88% și vine la pachet în stare complet asamblată. Așadar, nu mai este necesar să angajezi o persoană avizată pentru montaj. 

Ce utilități își poate găsi un banc de lucru în garajul sau atelierul tău?

Ai posibilitatea de a alege materialul dorit

Deși materialul nu reprezintă cel mai important aspect, acesta poate influența durata de viață a produsului. Un banc de lucru construit din lemn are suprafața suficient de puternică pentru a rezista la obiectele dure. Totuși, poți alege un model care să fie confecționat din piatră sau din metal. Indiferent de decizie, caută un produs fabricat conform cerințelor standardului ISO 9001:2000 și acreditat de organismele internaționale. În felul acesta, vei ști sigur că normele pentru siguranță la locul de muncă sunt respectate. 

Culoarea clasică este cea gri, însă elementele pot fi uneori modificate într-o nuanță mai deschisă. Spre exemplu, unele bancuri au blatul livrat direct pe o culoare precum verde sau roșu. Vopseaua este creată prin pulverizare și nu se utilizează niciun solvent pentru a păstra conținutul într-o formă lichidă. Datorită acestui mod de aplicare, șansele de decojire sunt mai mici pe termen lung.

Prețul de achiziție este unul accesibil

Pe piață există modele disponibile pentru fiecare buget. Un banc de lucru cu blatul alcătuit din MDF poate fi achiziționat pentru doar 644,97 RON cu TVA inclus. Totuși, există și bancuri care costă peste 3.000 RON bucata. 

În situația în care vrei să achiziționezi mai multe produse din această categorie și nu dispui de suficient buget, poți efectua plata în 3 rate egale fără dobândă. Alege un magazin online de birotică și papetărie ca Viamond pentru a beneficia de o gamă largă de modele de banc de lucru începând de la 512,88 RON!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează