GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cea mai lungă etapă a anului în SuperLigă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 15:55 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 16:00

Ne așteaptă 5 zile cu meciuri tari în SuperLigă! Etapa a 19-a are o desfășurare atipică, de vineri seară până marți, iar capul de afiș al rundei este derby-ul din Gruia, CFR Cluj – FCSB. Toate partidele pot fi urmărite Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri CombinabileDescoperă oferta completă pentru runda din SuperLigă și alege-ți favoritele!

Farul și Rapid au sete de revanșă!

Poli Iași – UTA este partida care deschide etapa, vineri, de la ora 19:00. Singurul meci programat sâmbătă este cel de pe Superbet Arena – Giulești. Rapid, fără victorie de 3 etape și eliminată din Cupă, joacă împotriva lui FC Voluntari și are o revanșă de luat. În tur, ilfovenii s-au impus cu 2-1, provocându-i lui Cristiano Bergodi prima înfrângere din actualul mandat. 1.75 este cota Superbet pentru o victorie a giuleștenilor, în timp ce oaspeții au cotă 5.25 să producă o surpriză.

Duminică, acțiunea se mută în Ardeal și Dobrogea. De la ora 14:00, Hermannstadt forțează urcarea pe loc de play-off, dar are o misiune dificilă în fața Universității Craiova, invincibilă de la venirea bulgarului Petev. Disputa de la Sibiu este urmată de un duel de tradiție între Farul și Petrolul, confruntare care a fost un spectacol total în tur, când ploieștenii s-au impus cu 3-2, printr-un gol marcat în al treilea minut de prelungiri. Un nou meci în care să se marcheze cel puțin de 3 ori (pariul Total Goluri - Peste 2.5) are la Superbet cotă 2.10

Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Derby în Gruia!

Duminica de fotbal din SuperLigă se încheie cu super meci. De la ora 20:00, liderul FCSB se deplasează în Gruia și caută a treia victorie consecutivă în fața ardelenilor. În tur, într-un meci jucat pe noul stadion din Ghencea, trupa lui Charalambous s-a impus cu 1-0, pentru a doua oară consecutiv, ajungând la 5 succese în ultimele 8 dueluri cu „feroviarii”. De altfel, FCSB nu a mai pierdut pe stadionul CFR-ului din august 2021, când gazdele au câștigat cu 4-1, un scor oarecum atipic. Doar într-un singur meci din precedentele 7 întâlniri directe s-au marcat peste 2.5 goluri. Pentru un succes care să o apropie la 2 puncte de primul loc, CFR Cluj are cotă 2.50, în timp ce roș-albaștrii au primit cotă 3.00

Luni, de la ora 20:45, se înfruntă două echipe cu obiective diferite. După 12 etape fără victorie și aflată pe penultimul loc, Dinamo are un nou adversar dificil. Pe Arcul de Triumf, vine U Cluj, care trece printr-un moment excelent. Aflați pe loc de play-off înaintea rundei, ardelenii au 3 victorii consecutive în toate competițiile și au obținut un rezultat mare la ultima deplasare în București. În urmă cu două etape, trupa lui Sabău a revenit de la 0-2 în Giulești și s-a impus cu 3-2. Diferența de formă se reflectă și în cotele Superbet, unde „Șepcile roșii” au 2.25 pentru o victorie, în timp ce Dinamo a primit 3.40.

Oțelul – Sepsi, programat marți, de la ora 17:00, este meciul care încheie etapa a 19-a. Cele două echipe sunt vecine de clasament, pe locurile 9 și 10, cu același număr de puncte, gălățenii fiind avantajați însă de golaveraj. Partida tur, prima întâlnire directă din istorie, s-a încheiat 1-1, iar o nouă remiză are cotă 3.20, în timp ce cotele pentru victorie sunt extrem de echilibrate: 2.70 pentru Oțelul și 2.80pentru Sepsi. 

Etapa a 19-a se joacă și în Super SocialIntră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Bucuria Crăciunului trăită 25 de zile la rând! Pe site-ul și aplicația Superbet!

Vezi cum profiți și tu de promoția casino cu 700 free spins și 5 bonusuri!

Premii pe măsura jocului tău în Superbet Club!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează