GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ceea ce nu știi despre terapia online este că a devenit extrem de populară!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 15:28 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 15:28

A devenit extrem de populară în ultimii ani. Trăind în secolul vitezei, al progresului tehnologic, multe lucruri se adaptează nevoilor curente ale oamenilor. Adesea tânjim după mai mult timp liber – pentru noi, pentru familie, pentru activitățile care ne fac fericiți, dar le lăsăm mereu la coadă. 

Ceea ce odată avea loc cu imperativitate față în față se poate realiza acum prin intermediul unui ecran, al laptop-ului sau al telefonului, gadget-uri pe care le purtăm mereu la noi. Iar asemenea unei discuții cu apropiații, terapia online are toate premisele de a dobândi o formă recreativă, de sprijin și conștientizare și nu o obligație. 

Luând în considerare această formă de terapie, trebuie să știi că: 

  • Accesibilitatea este una îmbunătățită: distanța geografică, limitările mijloacelor de transport, timpul insuficient de a mai încadra încă o activitate în orar, dar și mobilitatea redusă a anumitor persoane pot cunoaște o rezolvare online. 
  • Confortul rămâne stabil: căci cui îi este ușor ca după o zi încărcată în care ai acumulat stres și oboseală, să te deplasezi prin intemperii, să faci față ambuteiajelor din trafic și încă să-ți rămână energie să vorbești? De pe canapeaua ta, din casă, în ambientul cel mai plăcut și mai familiar poți să te deschizi!
  • Flexibilitatea programului: alegi exact ziua și ora care te avantajează! Mai devreme sau mai târziu în zi, scapi de grija de a-ți organiza programul în jurul unei singure activități. Eviți stresul cauzat de marjele de eroare pe care trebuie să le iei în considerare (fie că ajungi mai devreme sau mai târziu la cabinet). 
  • Posibilitatea de a-ți alege terapeutul: nu ești restricționat de cei care activează în zona ta și pe care ești nevoit să-i alegi în lipsă de alternative. Dacă nu rezonezi cu omul din fața ta poți oricând să te reorientezi! 
  • Anonimatul și păstrarea confidențialității: pentru cei ce se simt stânjeniți să interacționeze față în față cu un expert, terapia online menține granițele confortului interpersonal. 
  • Reducerea stigmatului: vizitarea unui cabinet de psihologie atrage adesea în mediile marcate de gândire stereotipă un stigmat. Online nimeni nu te știe și deci, nu te poate judeca! 
  • Păstrarea relației terapeutice pe termen lung: indiferent că pleci în vacanță sau în călătorii de business, nu mai ești nevoit să cauți câte un terapeut pentru fiecare locație în care ajungi! Omul care te consiliază rămâne alături de tine! 

Economisește timp, costuri, energie și optează pentru serviciul de psihoterapie online care ți-l pune acum la dispoziție! Ești doar la un click distanță de a începe să te vindeci! 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează