PUBLICITATE

Cel mai inteligent mobilier garsoniera

Joi, 30 Mai

Atunci când avem de amanajat locuințe mai mici, așa cum este o garsonieră, calculele pe care ni le facem trebuie să fie mult mai precise decât în alte cazuri. În astfel de încăperi fiecare centimetru contează și fiecare piesă trebuie să se încadreze perfect, pentru a ne lasa suficient spațiu pentru activitățile zilnice. Dacă avem în vedere și ca amenajarea să arate cât mai elegant, lucrurile se pot complica și mai mult.

Dacă sunteți la curent cu mersul actual al design-ului în materie de mobilier, cu siguranță veți avea în vedere mobilierul inteligent de la Multimo. Din acest magazin online puteți cumpăra mobilier garsoniera care se poate reconfigura și care poate dobândi utilizări multiple. Astfel spațiul restâns al garsonierei voastre va avea pe rând toate facilitățile modului de locuire pe care îl doriți. Mobilierul oferit de această companie face parte dintr-o categorie specială, inovativă, ingenioasă, cu un concept original, bazat pe eficientizarea dimensiunilor și a spațiului.

Care sunt cele mai importante criterii de care să țineți seama atunci când amenajați o garsonieră?

Trebuie să recunoaștem că cele mai multe dintre locuințele din România dispun de spații foarte mici. Garsonierele sunt preferatele tinerilor și spațiul optim pentru a câștiga independență la debutul în viața de adult. Lor și nevoii de eficiență și  organizare se adresează și produsele pe care le puteți achiziționa de pe site-ul Mobilierinteligent.ro!

Amenajarea unei garsoniere este întotdeauna o provocare. Ea trebuie să fie pe rând cameră de zi și dormitor și într-un open space chiar și bucătărie. Dacă spațiul este un pic mai mare lucrurile se vor așeza mai bine, dacă ea are dimensiuni reduse, atunci chiar că va trebui să faceți o muncă de designer profesionist.

Pentru a vă ajuta în a vă orienta cât mai bine, iată mai jos câteva sfaturi utile:

  • faceți bine toate masurătorile spațiuli, pe lungime, lățime, înățime;
  • realizați o schiță a modului de amplasare a fiecărei piese de mobilier;
  • alegeți un mobilier potrivit dimensiunilor camerei, care să vă lase suficient loc să vă deplasați;
  • tineți cont de locul unde sunt amplasate ușa și fereastra, balconul;
  • optați pentru dulapuri înguste, dar care să ofere și suficient spațiu de depozitare pentru lucrurile care se vor stânge atât de multe în timp;
  • în loc de pat alegeți o canapea extensibilă și confortabilă, eventual și cu loc de depozitare;
  • corpurile suspendate pot arăta foarte elegant înt-un spațiu mai mic;
  • nu uitați să personalizați spațiul cu elemente de decor, precum draperii, tablouri, lampi, care să fie de calitate și care să se distingă ca și culoare și să creeze un pic de contrast.
  • dacă aveți o bucătărie open space va trebui să alegeți un mobilier în același stil  și nu uitați de o hotă de mare capacitate;
  • alegeți elemente de mobilier reconfigurabile și multifuncționale de la Multimo!

Dacă veți tine cont de toate aceste recomnadări, vă va fi mult mai ușor să faceți un proiect pentru ceea ce vă doriți de la spațiul vostu de locuit. El trebuie să fie elegant, funcțional și cât mai comod.

De ce este mobilierul din magazinul online Mobilierinteligent.ro un mobilier potrivit pentru o garsonieră?

Mobilierul conceput special pentru a îndeplini mai multe funcții și pentru a fi reconfigurat este cea mai nouă tendință în materie de design interior și de amenajări interioare. Specialiștii din domeniu își dau în permanență toată străduința să-și pună priceperea, imaginația și cunoștințele tehnice la bătaie pentru a realiza produse cât mai interesante și mai ingenioase. Acest mobilierul modular denumit și mobilier inteligent este compus din mai multe elemente ce se combină armonios între ele și se pot schimba pentru a îndeplini mai multe funcții și pentru a permite crearea spațiului necesar activităților zilnice.

Oferta de produse speciale și unice, pe care le puteți găsi numai în acest magazin, acoperă bine nevoile celor ce vor să-și amenajeze cât mai inteligent locuința. Modele variate de pat rabatabil, mese pliabile sau mini office, mese reglabile pe înălțime, dulapuri de haine cu noptieră incorporată, dulapuri de colț, biblioteci și dulapuri de dimensiuni atipicesunt produse menite să ne înfrumusețeze viața și să ne facă să ne bucurăm de mai mult spațiu.

Mobilierul disponibil se caracterizează prin design funcționalist, fiabilitate și adaptabilitate. Acest mobilierul inteligent se pretează foart bine pentru garsoniere, camere de copii, apartamente, case de vacanță, hoteluri, birouri, camere de hotel și orice spațiu în care doriți să vă bucurați de o organizare cât mai eficientă.

Este un mobilier rezistent, ușor de întreținut, simplu de adus la forma și funcționalitatea dorită. Este modern, multifuncțional și surprinzător de ingenios.

Mibilierul pentru spații mici este soluția ideală pentru orice tip de spațiu și pentru toți proprietarii de garsoniere care doresc o organizare cât mai bună pentru spațiul disponibil. Dacă ne dorim să amenajăm un spațiu mai restâns, atunci merită  să alegem  mobilierul inteligent de la Multimo. Modelele și elementele disponibile sunt revoluționare, fantastice, incredibil de pline de imaginație, dar mai ales extrem de utile.

Pentru a consulta oferta, pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a comanda, vizitați magazinul online.

 Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1