GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Celco - peste jumătate de secol in industria construcțiilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 16:07 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 16:08

Dacă ești în industria construcțiilor sau intenționezi să construiești un spațiu sau o casă probabil ai auzit de cărămizile din BCA. Acestea sunt binecunoscute pentru proprietățile lor de izolare termică și de ușurința în utilizare datorită greutății, făcându-le o alegere populară. 

Însă nu toate blocurile palet BCA sunt la fel, aici compania producătoare fiind factorul care face diferența.

Dacă alegi o companie de renume, cum e Celco, care e pe piață de aproape jumătate de secol, te poți bucura de calitate și produse pe măsură atât în achiziția de dar și alte produse.

Ce înseamnă producție de BCA și care sunt avantajele

Este important să cunoști toate aceste caracteristici înainte de a afla cum se calculeaza metrul cub și să alegi partenerul tău în construcții. 

BCA sunt blocuri realizate din ciment, var, nisip și apă și o cantitate mică de alte pulberi. Blocurile sunt apoi întărite într-o autoclavă, ceea ce le oferă proprietăți de ușurință și izolare termică. Celco folosește sisteme de automatizare și materiale de calitate superioară, respectând cele mai exigente standarde de protecție a mediului pentru a realiza produse care sunt:

-Sunt ușoare: comparativ cu cele convenționale din beton, fiind mai ușor de utilizat împreună cu alte materiale cum e var hidratat si altele.

-Au caracteristici ridicate de izolare termică, deci vara vor ține răcoare și iarna cald.

-Sunt rezistente la foc, ceea ce permite izolarea flăcărilor și suprimă răspândirea acestora.

-Oferă calități înalte de izolare fonică, deci diminuează poluarea fonică. 

Cum să alegi un producător de BCA

Pentru a te asigura că primești materiale de calitate înaltă, este important să selectezi producătorul adecvat de BCA.

Iată câteva aspecte de care să ții cont atunci când pornești în căutare de parteneri în construcții:

-Experiență: experiența ar trebui să fie primul aspect de luat în considerare atunci când alegi un producător de BCA. Un producător cu o reputație solidă cum e Celco, poate crea blocuri de calitate superioară.

-Asigurarea calității: procedurile și tehnologia pe care o folosește producătorul este încă un lucru de luat în considerare. O companie care aduce mereu metode noi și sisteme stricte în calitate va garanta că fiecare cărămidă va respecta cerințele necesare. 

-Recomandări și certificări: alege un producător care are suficiente recomandări și certificare de calitate, confirmat și verificat. 

-Capacitate de producție: informează-te referitor la capacitatea de producție a companiei și găsește o firmă care îți poate realiza rapid cantitatea de care ai nevoie, pentru a nu îți va opri proiectul din construcție. 

-Tehnologia folosită: tehnologia de ultimă generație garantează că blocurile fabricate sunt de calibru bun și respectă criteriile necesare. 

-Asistența clienți: o companie cu care poți comunica ușor îți garantează că orice problemă sau preocupare ai avea, se va rezolva ușor și cât mai curând posibil. 

-Preț: multe persoane pun acest aspect pe primul lor, însă cel mai mic preț nu înseamnă cea mai bună calitate, deci alege un preț rezonabil și corect.

Celco garantează calitatea produsului finit, bifând toate aceste aspecte. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează