GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai BUNE ANVELOPE de Iarna – Cum le alegem, care sunt acestea?

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 13:55 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 13:56

Cele mai BUNE ANVELOPE de Iarna – Cum le alegem, care sunt acestea? Conducatorii de autovehicule ar trebui sa fie constienti de faptul ca anvelopele de iarna reprezinta solutia cea mai buna din momentul in care temperaturile de afara incep sa inregistreze constant valori sub 7 grade C.

Din luna octombrie pana in luna martie problema principala pe care o au soferii este legata de aderenta rotilor masinii in sezonul rece, de aceea este absolut necesar sa alegem anvelope special adaptate conditiilor de iarna.

Ce anvelope de iarna sa aleg?

Este o misiune aproape imposibila sa echipezi masina ta cu anvelope de iarna fara a face o investitie substantiala.

Anvelopele de iarna reprezinta o componenta extrem de importanta pentru masina ta. Altfel spus, ele reprezinta contactul principal dintre masina si carosabil. In momentul de fata sunt foarte multi producatori si in egala masura si modele de anvelope disponibile in piata. Preturile pentru anvelopele de iarna variaza in functie de marca, de marime dar si de performante.

In prezent exista 5 clase de aderenta la anvelope, masurata pe teren umed, notate de la A pana la E, A fiind cea mai buna clasa si E cea mai slaba. Pentru consumul de combustibil sunt tot 5 clase, aceleasi ca si pentru aderenta.

Drept urmare, daca alegem o anvelopa de iarna cu AA pe eticheta, inseamna ca teoretic ar trebui sa fie anvelopa cu cele mai bune performante din punct de vedere ale consumului de combustibil si ale aderentei pe teren umed (nu pe zapada, gheata sau polei!).

Daca vrei sa faci cea mai buna alegere, iti recomandam sa consulti si oferta de anvelope iarna de la Vadrexim, cu siguranta vei gasi aici tot timpul anului anvelope de calittate la preturi foarte bune.

Cele mai BUNE ANVELOPE de Iarna – Cum le alegem, care sunt acestea?

Care sunt Cele Mai BUNE anvelope de iarna ?

Greu de spus... in functie de masina, de conditiile atmosferice, de starea drumului, aceiasi anvelopa poate obtine o clasare pe un loc mai bun sau mai slab in testele independente.

Drept urmare va vom prezenta in cele ce urmeaza doar cateva dintre modelele de anvelope de iarna care obtin in mod constant rezultate foarte bune in testele anuale.

MICHELIN ALPIN 6.

Michelin Alpin 6 este unul din cele mai recente modele aparute pe piata din fabrica binecunoscutului constructor. Anvelopele in cauza iti vor garanta siguranta deplina de la primul pana la ultimul kilometru parcurs, fiind construite pentru a oferi cele mai bune performante la rulare. Avand o longetivitate excelenta, ele sunt aliatul de baza al soferilor pe timp de iarna.

Nokian WR Snowproof. 

WR Snowproof se afla printre cele mai recente modele produse de cei de la Nokian. Anvelopa WR Snowproof este pregatita pentru orice ne poate pregati sezonul rece: de la zapada foarte mare, gheata pana la carosabil umed. Anvelopele Nokian WR Snowproof nu va vor dezamagi, fiind performante atat in conditii extreme de iarna dar si in conditiile mai favorabile.

HANKOOK WINTER ICEPT EVO3.

Noile anvelope de iarna de la Hankook, Winter Icept EVO3 au fost special concepute pentru a imbunatati performantele modelelor predecesoare. Ofera performante mult mai imbunatatite pe zapada, dar si pe carosabil umed sau uscat, asigurand astfel conducatorilor auto dar si pasagerilor siguranta deplina pe intreaga durata a timpului rece, indiferent de conditiile meteo.

Bridgestone Blizzak LM005.  

Mai multe studii de piata din randul consumatorilor au avut ca obiect principal de discutie lansarea acestui nou model de anvelope de iarna de la Bridgestone. Fie ca te afli la volantul unei berline, al unui suv sau al unei autoutilitare, vei avea parte de un confort optim de rulare pentru ca acest model de anvelopa, Blizzak LM005  vor fi excelente atat pe solul umed, inghetat, cat si pe solul uscat.

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE+.

- Noua rasina folosita la fabricarea anvelopei face ca banda de rulare sa fie mai maleabila, oferind astfel o clasa de aderenta exceptionala, deci conditii foarte bune de franare indiferent de situatie. Indiferent de carosabilul pe care rulezi, fie ca este acoperit cu zapada, gheata sau este uscat, Goodyear Ultragrip Performance+ iti va oferi performante de nivel inalt.

Cele mai BUNE ANVELOPE de Iarna – Cum le alegem, care sunt acestea?

Sfaturi utile:

- Va sfatuim sa luati in calcul ca toate cele 4 anvelope ale masinii dvs sa fie de acelasi fel, avand aceleasi dimensiuni, aceeasi marca si model, iar presiunea din anvelope sa fie facuta cu azot pentru a evita fluctuatiile mari de presiune din acestea urmare a variatilor mari de temperatura intre zi si noapte.


- Recomandam ca in timpul iernii sa folositi jante din tabla, ele fiind de departe cele mai potrivite pentru sezonul rece, deoarce protejeaza mult mai bine sistemul de franare de materialele antiderapante, iar, in cazul deformarii usoare a acestora, repararea sau inlocuirea lor se poate face pentru un pret considerabil mai mic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează