GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai bune biciclete pentru copii: cum să alegi

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2023 20:23 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 20:23

Există multe biciclete pentru cei mici. Care sunt cele mai bune biciclete pentru copii? Cum să alegi? Iată sfaturile noastre

Alegerea bicicletei potrivite pentru copii este primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a-ți ajuta copilul să învețe să pedaleze și să iubească ciclismul. Bicicleta unui copil folosește tuburi de lungimi mai scurte, dar componentele mai mici nu sunt în mod inerent mai ieftine. Cum să-l alegi pe cel potrivit?

Biciclete copii: bicicleta de echilibru

Bicicletele de echilibru sunt biciclete mici pentru începători pentru preșcolarii cărora le lipsesc pedalele: călărețul se plimbă de-a lungul solului, împingând cu picioarele alternative și le poate ridica pe ambele spre coastă.

Folosirea unei biciclete cu echilibru învață un copil abilitățile care fac posibil mersul pe bicicletă: echilibru și direcție. Multe sunt echipate și cu frână. Un copil care începe pe o bicicletă cu stabilizatori va trebui să învețe mai târziu abilitățile mai dificile de a echilibra, iar copiii mai mari se pot speria când stabilizatorii sunt îndepărtați.

Lucruri de căutat atunci când cumpărați o bicicletă cu echilibru:

Greutate

Cu cât este mai ușoara, cu atât mai bine. În plus, veți ajunge să cărați des o bicicletă de echilibru, poate până acasă, din parc

Roți

Anvelopele sunt mai ușoare, mai confortabile și rulează mai bine, mai ales peste denivelări.

Toate bicicletele testate au roți de 12 inchi (ISO 203). Roțile în sine ar trebui să se învârtească ușor și liber, ceea ce vor face mai bine cu rulmenții cu bile.

Șaua

Căutați o șa confortabilă, ușor concavă, pentru a împiedica copilul să alunece înainte. Reglați înălțimea șeii astfel încât copilul să poată sprijini ambele picioare pe podea, ridicându-le pe măsură ce crește.

Această bicicletă de echilibru folosește sistem de frânare pentru adulți, fără margini ascuțite, fără pedale, mâner antiderapant pentru copii.

Biciclete pentru copii: de la 6 la 9 ani

Unele biciclete cu roți de 20 de inci vin cu o furcă cu suspensie sau chiar cu suspensie completă. Există două dezavantaje cu acestea: greutate suplimentară;Dacă plătiți o sumă mare de bani pentru bicicletă, este posibil să descoperiți că furca cu suspensie furnizată este adecvată. Cu toate acestea, bicicletele rigide vor oferi în continuare un randament mai bun financiar, conform mixbo.

Biciclete pentru copii: de la 8 la 12 ani

Pe măsură ce bicicletele devin mai mari și încep să prezinte genul de componente la care te-ai aștepta la o bicicletă pentru adulți, prețul crește și el.

Bicicletele cu roți de 24 de inci de bună calitate pornesc de la aproximativ  1200 lei. Pentru aceasta, vă puteți aștepta la un cadru din aluminiu ușor, jante din aliaj de aluminiu și frâne V de marcă. Anvelopele vor avea benzi de rulare off-road pe majoritatea bicicletelor.

Aceasta bicicleta are un cadru din aluminiu foarte stabil pentru utilizarea zilnica la munte, in oras sau la scoala.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează