GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai bune centrale termice pe gaz - modele ideale pentru orice locuință

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2023 17:23 / Actualizat luni, 15 mai 2023 17:24

Siguranța și confortul termic sunt aspecte esențiale în viața noastră de zi cu zi, iar centralele termice sunt una dintre cele mai comune modalități de a furniza încălzire și apă caldă în case, clădiri sau industrii.

Deoarece reprezintă o investiție majoră, fiecare persoană caută cele mai bune modele de centrale pentru locuința sa. O centrala termica Viessmann îndeplinește mai multe condiții, cu o eficiență de până la 98%, fiind una din cele mai bune centrale termice pe gaz de pe piață.

În acest articol, ți-am creat un mic ghid, în care îți prezentăm câteva modele eficiente de centrale termice pe gaz pentru mai multe tipuri de nevoi și avantajele lor.

De ce sunt modelele Viessmann unele din cele mai bune centrale termice pe gaz

Cele mai bune centrale termice pe gaz - modele ideale pentru orice locuință

Avantajele unui model de centrală termică Viessmann sunt multiple. Acestea sunt cunoscute pentru eficiența și fiabilitatea lor, dar și pentru specificațiile inovative și modul de operare modern.

Centrala termica pe gaz Viessmann are adesea performanțe excelente și este proiectată pentru a funcționa fără probleme pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce reduce nevoia de reparații sau întreținere costisitoare.

Cele mai bune centrale termice pe gaz se bazează pe eficiența energetică, consumă mai puțin gaz natural, dar totuși emană căldură suficientă pentru a crea condiții optime în orice încăpere a locuinței. Centralele termice pe gaz Viessmann îndeplinesc întocmai această condiție, fiind foarte eficiente din punct de vedere al utilizării energiei, în raport cu un consum minim.

Totodată, o bună centrală termică trebuie să aibă un design compact și inovativ pentru a nu distorsiona aspectul vizual al încăperii și pentru a se integra cu succes în estetică. Un alt aspect important, pe care foarte multă lume pune preț, este sustenabilitatea, centrala termica Viessmann fiind non-toxică pentru mediul înconjurător.

O inovație tehnică marca Viessmann care poziționează centralele în top, este controlul complet automat al combustiei Lambda Pro care se adaptează la toate tipurile de gaz și asigură o ardere continuă, curată și eficientă.

Cele mai bune centrale termice pe gaz Viessmann

Cele mai bune centrale termice pe gaz - modele ideale pentru orice locuință

După cum bine știi, magazinul Viessmann are în stoc mai multe modele de centrale termice pe gaz. Dar poate te întrebi care este cea mai potrivită centrala termică pe gaz pentru locuința ta? În următoarele rânduri vei afla mai multe informații despre unele din cele mai bune centrale termice pe gaz Viessmann. Urmărește articolul și vezi ce fel de centrala termică se potrivește nevoilor tale.

Centrală termică pe gaz în condensare Viessmann Vitodens 100 W 32 kW

Centrala termica pe gaz în condensare Viessmann Vitodens 100-W are tiraj forțat și este un echipament eficient și compact utilizat pentru încălzirea spațiilor și pentru a regla temperatura apei. Aceasta este echipată cu noul arzător MatriX-Plus și este proiectată să reducă poluarea.

Schimbătorul de căldură Inox-Radial rezistent la coroziune din oțel inoxidabil este piesa de rezistență a centralei Vitodens 100 W. Oțelul inoxidabil este un material care oferă eficiență, performanță și în același timp se asigură că funcționarea centralelor termice se realizează la cele mai înalte standarde.

Acesta este unul din cele mai ușor de utilizat tipuri de centrale termice, fiind prevăzut cu un display LCD cu afișaj pe 7 segmente și butoane tactile, un sistem de evacuare a gazelor arse și certificat pentru 20% conținut de hidrogen in gaze naturale.

Centrala termică pe gaz în condensare Viessmann Vitodens 050 w GN/GPL

Acest model de centrala pe gaz în condensare este o alegere excelentă pentru încălzirea și producerea de apă caldă menajeră în locuințele individuale sau în clădiri cu mai multe apartamente. Acest model este prevăzut cu un vas de expansiune de 8 litri și cu o pompă de circulație cu eficiență ridicată cu economie de energie.

În ceea ce privește modul de operare, modelul Vitodens 50 w are 4 moduri:

  1. Funcționare comandată de temperatura exterioară;
  2. Funcționare în regim constant;
  3. Funcționare cu regulator de temperatură de ambianță;
  4. Funcționare comandată de temperatura de ambianță cu regulator Open-Therm

Centrale termice cu boilere pentru prepararea apei calde menajere

De apă caldă este nevoie tot timpul, nu doar în sezonul rece și este necesar ca sistemul de încălzire să funcționeze rapid. Poți opta pentru un model de centrală cu boiler monovalent sau bivalent de la ViessmannStore.

Cele cu boiler monovalent sunt ideale pentru a încălzi apa și locuința integrându-se sistemelor de încălzire moderne, cum ar fi cele cu încălzire în pardoseală sau sistemele cu pompe de căldură.

Avantajul centralelor cu boiler monovalent este că acestea au o construcție mai simplă și sunt mai ușor de instalat, deoarece nu necesită două boilere separate și nici o conexiune între acestea. În plus, ele oferă un control mai precis al temperaturii apei și pot fi mai eficiente din punct de vedere energetic, deoarece utilizează o singură sursă de energie pentru încălzire și apă caldă menajeră.

Boilerele bivalente sunt boilere care au două serpentine: o serpentină se leagă la centrala termică și o serpentină se leagă la panoul solar. 

Răsfoiește catalogul online ViessmannStore - găsește cea mai bună centrala termica pe gaz în condensare

Intră pe ViessmannStore.ro și explorează diversele tipuri de centrale termice disponibile pe stoc. Acolo vei găsi modele cu felurite specificații, pe lângă cele menționate în articol. Fie că ai nevoie de o centrală pentru apa caldă sau pentru simplul confort termic, cu siguranță acolo vei găsi unele din cele mai bune centrale termice pe gaz!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează