GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai bune stiluri de pantaloni eleganți pentru bărbați

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 13:53 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 13:58

De la chinos la pantaloni cu talie înaltă, există multe stiluri de pantaloni eleganți bărbați care se potrivesc unei zi casual și aduc o schimbare plăcută față de blugii obișnuiți. 

Fie că te îndrepți spre birou sau mergi la o primă întâlnire, trebuie să știi ce pantaloni să porți și cum să îi stilizezi. Iată câteva dintre cele mai comune stiluri de pantaloni bărbați eleganți pe care ar trebui să le iei în considerare pentru garderoba ta.

1. Chinos

Dacă te uiți la garderoba ta și nu știi ce să alegi, de ce să nu încerci niște chinos? Sunt relaxați, ușor de stilizat și arată grozav cu orice. Pentru zilele în care este prea cald pentru a purta pantaloni grei sau pantaloni de costum, aceștia oferă o alternativă aerisită și clasică, fără a arăta prea casual. Dacă te îndrepți spre un eveniment care îți cere să te îmbraci un pic mai elegant, optează pentru culori mai închise, cum ar fi albastru marin, cărbune sau negru. Cu toate acestea, dacă plănuiești doar să ieși cu prietenii sau mergi la un pub, o pereche de burgundy, crem sau chiar verde este o opțiune excelentă pentru a flata o multitudine de ținute.

2. Pantaloni bărbați slim-fit

Obține senzația unor blugi skinny, dar într-o formă mai elegantă cu acești pantaloni slim-fit. Fie că este vorba de un costum sau de o ținută separată, sunt cea mai bună modalitate de a condimenta o ținută clasică. Culorile închise, cum ar fi negru, cărbune sau albastru marin, sunt o opțiune tradițională dacă te îndrepți spre birou sau spre un eveniment semi-formal, dar nu-ți fie teamă să ieși din tipar cu ceva mai deschis sau într-o nuanță îndrăzneață. Cheia în cazul acestor pantaloni este să nu-i faci prea strâmți – vei dori să te poți mișca și să-ți păstrezi demnitatea, arătând în același timp ca cel mai cool tip din cameră.

3. Pantaloni bărbați din lână

Dacă ești în căutarea unei perechi de pantaloni ușor de asortat cu orice, ia-ți adio de la blugi și salută pantalonii din lână. Acest stil clasic arată grozav în toate mediile, de la birou până la o petrecere la țară. Pentru un look tradițional, completează acest model cu pantofi eleganți de gală, cum Oxfords, un pulover cu nasturi, un pulover tricotat sau un blazer, peste care merg perfect paltoane bărbați. Dacă ești gata să păstrezi un stil casual, optează pentru un set de adidași, un guler rulou sau un hanorac și o jachetă și vei avea privirile ațintite asupra ta oriunde ai merge.

4. Pantaloni cu croială relaxată

Pentru bărbatul care nu este un fan al trendului pantalonilor skinny, de ce să nu opteze pentru pantaloni relaxați? Datând din anii '50, această îmbrăcăminte a făcut furori de-a lungul deceniilor și s-a dovedit a rezista testului timpului. Lungimea acestor pantaloni poate fi greu de perfecționat, așa că asigură-te că nu-i faci nici prea lungi, nici prea scurți. Ar trebui să se așeze exact la nivelul labei piciorului, cu un singur pliu. Dacă sunt prea lungi, înfășoasă-i o dată sau de două ori, sau croiește-i, astfel încât să ajungă la locul potrivit. Atunci când stilizezi acești pantaloni, ai libertatea de a purta ceea ce îți convine. Oferă o bază excelentă pentru a crea o ținută, de la un pulover la o cămașă și o cravată, vei dori să îi porți în fiecare zi.

5. Pantaloni bărbați cropped

Ai o pereche de șosete funky pe care abia aștepți să le arăți sau ai impresia că gleznele tale nu primesc suficient aer? Atunci, pantalonii cropped sunt perfecți pentru tine. Acest model este o modalitate inteligentă de a condimenta o ținută formală și sunt un stil ușor de realizat. Alege să îi porți chiar deasupra gleznei sau rulați și vei avea o modalitate ușoară de a adăuga un pic de dinamism la ținuta ta. Ăn plus, îi poți purta cu aproape orice. Un tricou și o jachetă de piele creează instantaneu un aer de motociclist. În schimb, vibrațiile office-friendly ar cere o cămașă și un blazer.

6. Pantaloni bărbați cu talie înaltă

Dacă pescuiești prin dulapul bunicului tău, probabil că vei găsi o pereche din acești pantaloni bărbați clasici. Înalți în talie și cu un design clasic, există câteva moduri în care poți purta acest stil. Gulerele rotunde și blazerele semiformale sunt modul perfect de a moderniza această croială vintage.                              

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează