GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai bune suplimente pentru a câștiga în greutate

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 11:51 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 11:59

Vreau să mă îngraș

Deși pierderea în greutate este un obiectiv foarte comun, multe persoane doresc de fapt să se îngrașe.

Unele motive comune includ îmbunătățirea funcționării zilnice, aspectul mai muscular și sporirea atletismului.

De obicei, cei care doresc să se îngrașe ar trebui să se concentreze pe câștigarea mușchilor.

Este mai sănătos să câștigi cea mai mare parte din greutate ca mușchi și nu ca grăsime.

În timp ce mâncarea și exercițiile fizice sunt cele mai importante pentru a câștiga mușchi, suplimentele pot ajuta, de asemenea, oferind calorii și proteine sau permițându-vă să aveți mai multă rezistență la exerciții fizice.

Iată câteva suplimente care vă pot ajuta să vă îngrășați

Proteine

Majoritatea oamenilor știu că proteinele sunt o componentă musculară importantă.

Mai multe studii au arătat câștiguri musculare mai mari la adulții care exercită exerciții fizice și care consumă suplimente de proteine ca parte a dietei lor.

Cu toate acestea, cel mai important factor este probabil aportul zilnic total de proteine, mai degrabă decât dacă provine din alimente sau suplimente nutritive.

Ca o recomandare generală, 10-35% din caloriile zilnice ar trebui să provină din proteine.

Mulți oameni de știință sunt de acord că un aport zilnic de 0,6-0,9 grame pe kilogram greutate corporală la femei și 1,4-2,0 grame pe kg de greutate corporală la barbați, este adecvat pentru a susține creșterea musculară la adulții activi.

Dacă ați putea consuma această cantitate recomandată de proteine din alimente integral, suplimentele proteice nu ar fi atât de necesare. Însă pentru multe persoane, dieta alimentară zilnică este lipsită de suficiente proteine.

Cu toate acestea, mulți oameni consideră suplimentele sub formă de shake-uri sau batoane proteice, ca o modalitate convenabilă de a încadra mai multe proteine într-un program încărcat.

O modalitate de a determina dacă consumați suficiente proteine este să vă urmăriți dieta în câteva zile obișnuite.

Puteți utiliza resurse gratuite, cum ar fi SuperTracker, MyFitnessPal sau alte aplicații similare.

De asemenea, este important să vă dați seama că consumul unei diete bogate în proteine nu va determina creșterea în greutate decât dacă consumați în general suficiente calorii.

De fapt, unele studii arată că dietele bogate în proteine pot favoriza pierderea de grăsime, posibil făcându-vă să vă simțiți mai mulțumiți după ce ați mâncat și scăzând cantitatea pe care o consumați.

Proteinele sunt foarte importante pentru creșterea musculară. Cel mai critic aspect este probabil cantitatea totală pe care o consumați în fiecare zi. Aportul de proteine poate proveni fie din alimente, fie din suplimente nutritive. 

Pachete de vitamine pentru îngrășare

Pentru a te îngrășa, trebuie să consumi mai multe calorii decat are nevoie corpul tău pentru o funcționare normală.

Cât de mult trebuie să mănânci poate varia pentru fiecare.

Pachetele de suplimente pentru creștere în greutate conțin un grup de suplimente bogate în calorii, care sunt comercializate pentru cei care au probleme cu creșterea în greutate.

Similar cu suplimentele proteice, pachetele de îngrășare sunt o modalitate convenabilă de a obține mai multe calorii zilnic.

De obicei, sunt formate din shake-uri foarte bogate în carbohidrați și în proteine, plus complex de vitamine și minerale.

De exemplu, un supliment conține 1.250 de calorii, 252 de grame de carbohidrați și 50 de grame de proteine pe porție.

Adăugarea de suplimente pentru creștere în greutate în dieta dvs. poate crește cu siguranță numărul de calorii pe care le consumați.

Aceste suplimente pot fi convenabile și ușor de administrat și atunci când sunteți la serviciu, în deplasare sau în călătorii.

Pe lângă această opțiune, este important să mâncați și mai multe alimente sănătoase, care vă pot oferi și alți nutrienți benefici.

Pachetele de suplimente pentru îngrășare sunt produse bogate în calorii care conțin cantități mari de carbohidrați și proteine și vitamine și minerale.

Aceste produse vă pot ajuta să câștigați în greutate dacă le adăugați la dieta normală.

Alege PACHETUL VITAMINE PENTRU ÎNGRĂȘARE de la Body Line

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close