GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai eficiente produse de curățenie. Cum poți menține casa impecabilă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 16:22 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 16:22

Cu toții ne dorim o casă curată fără prea mult efort. Produsele potrivite îți pot face locuința să strălucească, iar cu ajutorul unor mici trucuri vei putea face ordine rapid, pentru a te bucura oricum dorești de timpul rămas liber. 

Vrei să știi cum poți menține casa impecabilă și care sunt produsele și accesoriile de menaj care îți ușurează muncă? Citește acest articol! 

Organizatoarele 

Curățenia trebuie să înceapă mai întâi cu organizarea lucrurilor din spațiul de care vrei să te ocupi. Astfel, vei finalliza mai rapid ceea ce ți-ai propus să faci și, în plus, căminul tău va fi mai ordonat. Organizatoarele sunt acele lucruri care te pot ajuta să scazi de haosul din casă; folosește pentru bucătărie organizatoare în care să așezi tacâmurile, iar pentru baie apelează la cutii și coșuri speciale pentru depozitare, dacă nu ai suficient loc în dulapuri. 

Lista de produse de curățare pentru bucătărie 

Petele de grăsime, urmele de calcar și resturile de mâncare întărite se numără printre cei mai temuți dușmani ai curățeniei în bucătărie. Pentru a-i combate ai nevoie de produse dedicate; iată ce ar trebui să se regăsească pe lista de cumpărături pentru o bucătărie impecabilă:

  • Soluții de curățare a frigiderului
  • Soluții de curățare pentru plită sau aragaz
  • Soluții anticalcar pentru robinete și chiuvetă
  • Detergenți și bureți speciali pentru vase

Produsele necesare pentru curățarea băii 

Pentru a menține un climat plăcut și sănătos în propriul cămin foarte importantă este și curățarea temeinică a băii. Pentru a te bucura de o baie impecabilă cu puțin efort ai nevoie de produse cu efect dezinfectant pentru suprafețe. Acestea te vor ajuta să igienizezi obiectele sanitare, redându-le, totodată, strălucirea. Pentru baterii și alte accesorii din inox poți folosi o soluție specială pentru a scăpa de petele de apă și de săpun. Îți recomandăm, de asemenea, să folosești mănuși de menaj pentru a-ți proteja pielea de substanțele active ale acestor produse. 

Produse pentru curățarea geamurilor și a oglinzilor 

Curățarea oglinzilor, a geamurilor și, în general, a suprafețelor din sticlă poate fi o adevărată provocare dacă nu ai la îndemână produsele potrivite. Acestea sunt un real ajutor pentru a elimina urmele și praful de pe suprafețele despre care vorbim și pentru a menține o strălucire vizibilă și o curățenie impecabilă. Așadar, asigură-te că nu-ți lipsesc din arsenal soluțiile pentru geamuri și, pentru eficiență maximă, utilizează lavete din microfibră sau șervețele de hârtie. 

Produse de curățare pentru mobilier și pardoseli din lemn 

Îngrijirea mobilierului și a pardoselilor din lemn se face doar cu produse speciale, care au rolul de a îndepărta rapid praful, urmele sau chiar zgărieturile fine. Spray-urile pentru mobilă, alături de soluțiile special concepute pentru parchet sunt, deci, un must-have în orice locuință curată. 

Menține-ți locuința curată folosind produse care să îți ușureze munca. Astfel, te vei simți mai confortabil în propriul cămin și, în plus, vei proteja sănătatea ta și a celor dragi!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează