GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai importante evenimente sportive vin din Anglia în acest weekend

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 15:25 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 15:37

După o săptămână dominată de ultimele partide din preliminariile EURO 2021 U21 și UEFA Nations League, urmează un weekend extrem de interesant pentru iubitorii sportului, cu Anglia în centrul atenției.

Asta deoarece etapa cu numărul 9 din Premier League este una foarte ofertantă, atât pentru microbiști, cât și pentru amatorii de pariuri sportive, și, tot în acest weekend, aflăm și câștigătorul Turneului Campionilor, competiție aflată în plină desfășurare pe arena O2 din capitala Angliei.

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 19:30 - Tottenham vs. Manchester City

Primul din cele două derby-uri programate în cadrul etapei cu numărul 9 din Premier League are loc sâmbătă, 21 noiembrie, cu începere de la ora 19:30. Duelul dintre Tottenham și Manchester City le găsește pe cele două formații pe locurile 2, respectiv 10, e drept, oaspeții au un meci mai puțin disputat, iar cu o eventuală victorie ar acumula 15 puncte, atâtea câte are Chelsea, echipă aflată pe poziția a 5-a.

Ultimele 10 meciuri directe disputate pe Tottenham Hotspur Stadium au fost foarte disputate, cu 5 victorii de fiecare parte, astfel că meciul este deschis oricărui rezultat, ceea ce înseamnă că poți profita de cote excelente la pariuri Premier League.

4.25 este cota afișată de Unibet pentru un eventual succes al lui Tottenham, în timp ce egalul este creditat de bookmakeri cu 4.00, iar cel mai probabil rezultat, victoria elevilor lui Pep Guradiola, beneficiază de cota 1.85. 

Unul din cele mai populare ponturi pariuri Premier League pentru super-meciul de sâmbătă poate fi plasat la Unibet, cu Funcția Creare Pariu: 1X & peste 1.5 goluri - cota 2.45

Cele mai importante evenimente sportive vin din Anglia în acest weekend

Foarte bună este și cota pentru minim un gol marcat de Son Heung-Min, atacantul lui Jose Mourinho marcând 4 goluri în ultimele sale 4 meciuri jucate cu City și traversând o perioadă foarte bună, cu 8 reușite în noul sezon din Premier League. 3.20 este cota pe care poți paria la Unibet pe minim un gol marcat de Son sâmbătă.

Cele mai importante evenimente sportive vin din Anglia în acest weekend

Duminică, 22 noiembrie, ora 21:15 - Liverpool vs. Leicester

Fotbalul de cea mai bună calitate continuă în Premier League duminică seara, cu partida dintre Liverpool și Leicester. Duelul de pe Anfield le găsește pe cele două protagoniste pe podium. 

La 5 ani de când reușea să zguduie Anglia obținând titlul, Leicester are parte de un start de sezon excelent și se află locul 1 în Premier League după primele 8 etape. Liverpool este pe 3, la doar un punct în spatele gazdelor de duminică, așa că o victorie o poate aduce în fotoliul de lider.

Ultimele 4 meciuri directe disputate pe Anfield au fost extrem de spectaculoase, cu goluri de ambele părți și o medie de 3.25 goluri/partidă. Tot statisticile ne arată faptul că au trecut mai bine de 15 ani de la ultima victorie obținută de Leicester la Liverpool. 9 partide s-au disputat de atunci, cu Liverpool impunându-se în 7 dintre ele.

Dacă punem cap la cap datele de mai sus, putem crea un bilet la pariuri Liverpool vs. Leicester la o cotă excelentă, grație aceleiași funcții Creare Pariu Unibet, care ne permite să personalizăm așa cum dorim pariurile. 1X & ambele marchează & peste 2.5 goluri - cota totală 2.50.

Cele mai importante evenimente sportive vin din Anglia în acest weekend

ATP FINALS 2020

Tot Anglia se află în centrul atenției și în rândul fanilor tenisului, care au posibilitatea să îi vadă la treabă pe cei mai buni 8 tenismeni ai anului 2020, într-o competiție unică, cu premii totale de 5.7 milioane de dolari, ce se încheie duminică, 22 noiembrie: Turneul Campionilor 2020.

Cele mai importante evenimente sportive vin din Anglia în acest weekend

Dacă ești pasionat de pariuri pe tenis, ai cel puțin 3 motive să urmărești Turneul Campionilor la Unibet:

  • Poți urmări în direct toate meciurile la ATP Finals, grație serviciului de live streaming Unibet TV. Transmisiunile sunt disponibile chiar și pe mobil și nu costă nimic. Trebuie doar să ai cont și o balanță pozitivă.
  • Pentru orice pariu de 25 RON plasat pe Turneul Campionilor primești un tichet la extragerea cu 10 premii X 3.000 RON cash
  • Oferta de pariere ATP Finals include peste 30 de opțiuni pre-meci, piețe live deschise pe toată durata duelurilor și cote antepost excelente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
facnessting
facnessting  •  23 Noiembrie 2020, 06:13

este un proiiect minunat pentru persoane1e cu *** mai nou sisstem inte1igent de căutare pentru a găsi un parrtener de *** - www︎.︎PrintLee︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  22 Noiembrie 2020, 06:11

www︎.︎PrintLee︆.︆net - Aici fette1e fac cunnoștință cu băiettii și nu invers

 •  22 Noiembrie 2020, 04:10

www︎.︎PrintLee︆.︆net - Site exxce1ent de întâ1nire penntru aadu1ți care doresc să găsească un partener care să facă ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close