GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai mari cote din lume în finala Champions League, doar la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 13:50 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 13:50

Astăzi se dispută marea finală din principala competiție intercluburi de pe continent, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Liverpool – Real Madrid (ora 22:00) cota 2.20

Marea finală din Liga Campionilor le pune față în față pe Liverpool și pe Real Madrid, într-un duel așteptat de o întreagă planetă. Salah și compania au luptat până în ultima etapă din Premier League pentru șansa unei cvadruple istorice, dar au șansa diseară să câștige a treia finală a sezonului, după cele din Cupa Ligii, respectiv Cupa Angliei.

'Galacticii' formează, însă, cel mai titrat club din istoria Champions League, cu 13 trofee, fiind singura echipă care a câștigat competiția de 3 ori consecutiv.

50%! 100%! 200%! La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 de lei pentru primele trei depuneri!

Spectacolul așteptat în ultimul act este cu atât mai mare, mai ales că nu există jucători de bază care vor absenta, până și Thiago a revenit la antrenamentele 'cormoranilor', pe lângă Fabinho și Van Dijk. De asemenea, și Carlo Ancelotti se va baza pe tot lotul pentru această finală, după revenirea lui Hazard.

Finala de la Paris va aduce, așadar, al 7-lea trofeu al Ligii pentru Liverpool, urmând să egaleze pe AC Milan pe locul secund, sau al 14-lea din cabinetul madrilenilor

Cea mai mare cotă din lume pe victoria lui Liverpool o găsești la Mozzart Bet!

Intră în Confruntarea Live Casino la Mozzart Bet! Premii de 8.750 de lei în weekend! 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close