GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai mari cote din lume în finala Europa League, doar la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 13:10 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 13:10

Astăzi se dispută marea finală din a doua competiție intercluburi de pe continent, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Frankfurt – Rangers (ora 22:00) cota 2.50

Ultimul act din Europa League propune un duel extrem de interesant, între două echipe care nu erau cotate cu șanse pentru marele trofeu. Eintracht Frankfurt a reușit însă trei surprize din optimi și până în semifinale, eliminând, pe rând, pe Betis, Barcelona, respectiv West Ham în semifinală.

Nemții au dovedit astfel că formează o echipă puternică și care va porni cu prima șansă în marea finală. Un alt factor interesant este că partida se va disputa în Spania, pe terenul celor de la Sevilla. Doar în 2022, Eintracht a câștigat de două ori în această țară, 3-2 cu Barcelona și 2-1 cu Betis, pe terenul rivalei din oraș.

50%! 100%! 200%! La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

De asemenea, și Rangers a arătat forță în revenirile din retur cu Braga și Leipzig, ambele după 0-1 în prima manșă. Scoțienii s-au impus cu 3-1 de fiecare dată și s-au calificat în semifinale, respectiv în finala de diseară. 

În continuare fără Ianis Hagi, accidentat, trupa lui Van Bronckhorst încearcă o nouă surpriză în duelul de la Sevilla. Antrenorul olandez nu se va putea baza nici pe Morelos și Helander, ambii indisponibili, în timp ce Hinteregger este accidentat la nemți, pe lângă Ramaj, absent de mai multa vreme

Învârte și câștigă la Mozzart Bet! Rulează minimum 200 de lei astăzi și vei primi un bonus de 50 de lei, la cerere!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează