GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cele mai populare tipuri de jocuri airsoft

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 14:05 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 15:34

Ca in orice joc de actiune, in airsoft poti practica mai multe tipuri de jocuri. Sunt o gama larga de jocuri pe care le poti testa impreuna cu prietenii atunci cand vreti sa va puneti la incercare si in viata reala calitatile de soldati. 

De regula, jocul de airsoft simuleaza un conflict intre doua tabere si foloseste replici de arme airsoft adevarate. Printre cele mai cunoscute moduri de joc poti incerca:

Team Deathmatch

TDM este unul din jocurile clasice de airsoft in care se fac doua echipa ce simuleaza un conflict. Cele doua echipe joaca una impotriva celeilalte. Atunci cand un jucator este lovit de un adversar prin tragere, trebuie sa se duca la punctul respawn (de inviere). De asemenea, la fel ca in CS se numara cati jucatori ai lovit si la finalul bataliei se aduna numarul de kill-uri, iar cea mai buna echipa castiga. 

Demolitions

Este o simulare de lupta la fel ca in Counter Strike (CS). In aceasta simulare se fac doua baze de jucatori si se foloseste un obiect ce reprezinta o incarcatura de explozibili. Una dintre echipe are ca scop sa duca explozibilul in baza inamicului. Daca incarcatura nu a fost atinsa de niciun inamic dupa ce a ajuns in baza acestuia timp de doua minute, echipa adversa pierde. Cand jucatorul care poarta incarcatura este lovit, acesta iese din joc si alt coechipier trebuie sa preia incarcatura de unde a fost lasata in campul de lupta.

Captureaza steagul

Se fac doua echipe, fiecare dintre acestea fiind reprezentata de un steag. Steagul trebuie protejat dar in acelasi timp fiecare echipa lupta sa fure steagul echipei opuse. Acestea se tin intr-o zona expusa. Castiga echipa care reuseste sa fure steagul adversarilor in cel mai scurt timp. Ai la dispozitie si mai multe versiuni in care se pot combina diverse scenarii. De exemplu, jucatorii trebuie sa captureze steagul si sa ajunga in propria baza sau sa ii scoata din joc si pe inamici dupa capturarea steagului.

Salveaza ostaticul

Dupa cum intuiesti din denumirea jocului, o echipa trebuie sa salveze ostaticul/ostaticii pe care cealalta echipa ii pazeste cu atentie. Adversarii trebuie scosi din joc cat mai rapid fara ca ostaticii sa fie loviti. Pe timpul jocului ostaticii salvati pot sa ii ajute pe salvatori in combaterea inamicilor. Odata ce ies din zona de adapost a inamicului si ostaticii pot fi eliminati din joc de acestia.

Close Quarters Battle

Airsoft se poate practica si in versiuni indoor, nu doar in spatii exterioare unde ai parte de foarte mult spatiu de manevra. In spatiile interioare nu exista doua echipe ci fiecare lupta pentru el. De regula se folosesc arme de tragere mici pentru a nu a-i rani pe oponenti si pentru a trage si in locuri unde adversarul poate fi foarte aproape de tine. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează