GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Centru de testare gratuită pentru participanți la Maratonul București

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 14:23 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 14:24

La Maratonul București, care se va desfășura fizic în 30-31 octombrie, va fi disponibil un centru de testare pentru participanți. Testarea este gratuită și opțională pentru alergătorii care îndeplinesc condițiile de acces.

În ultimele zile observăm creșterea accelerată în București a numărului de cazuri de infectări cu COVID-19, iar în acest context epidemiologic anunțăm adoptarea unor măsuri suplimentare, prin punerea la dispoziție în zona Sport Expo a unui centru de testare pentru alergătorii care vor veni să-și ridice kiturile de participare sau să se înscrie la unele dintre cursele Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON. 

Testarea este opțională și gratuită pentru toți participanții și va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătății.

„Ca organizatori ai celor mai mari evenimente de alergare din România, este obligația noastră să asigurăm un eveniment care respectă toate criteriile de siguranță. Stă în puterea noastră să prevenim și să minimizăm riscurile, precum și să gestionăm posibilele situații de cazuri pozitive asimptomatice în rândul membrilor comunității de alergători participanți la eveniment. Înscrierile la eveniment mai sunt deschise până pe 26 octombrie, la miezul nopții.“ declară Valeria Răcilă van Groningen, președinta Bucharest RUNNING CLUB.

La Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON (30-31 octombrie), vor avea acces doar alergătorii care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum şi cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Centru de testare gratuită pentru participanți la Maratonul București

Aceștia vor face dovada înregistrării și vor prezenta dovada vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

“Certificatul Verde” poate fi descărcat aici: https://certificat-covid.gov.ro/login.

Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON este un eveniment marca #RunInBucharest, organizat de Bucharest RUNNING CLUB și este un eveniment criteriu de calificare pentru Campionatele de Atletism Europene (Munchen, 2022) și Mondiale (Oregon, 2022), precum și pentru Campionatul Mondial 40+ destinat alergătorilor amatori, a cărui finală va avea loc în cadrul Maratonului de la Londra din 2022.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează