GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Chelsea - Atletico Madrid: Îl bate Tuchel din nou pe Simeone? Cotă mărită la 60 pentru victoria lui Chelsea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 01:22 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 01:37

Chelsea - Atletico Madrid se joacă azi, de la 22:00, în manșa secundă a optimilor Ligii Campionilor. În tur, în meciul disputat la București, pe Arena Națională, Chelsea s-a impus cu 1-0 și pleacă din postura de favorită înaintea duelului de pe Stamford Bridge.

După duelul de la București, adjudecat de Chelsea, la limită, atât londonezii cât și Atletico Madrid au bifat același parcurs în meciurile din campionat: două victorii și două remize. Chelsea le-a învins pe Liverpool și Everton și a făcut egal cu United și Leeds, în timp ce Atleti a câștigat cu Villarreal și Bilbao și a terminat la egalitate cu Real Madrid și Getafe.

Chelsea are un traseu perfect în Liga Campionilor și e neînvinsă în acest sezon. Mai mult, ca totul să fie parcă de partea londonezilor, Chelsea n-a pierdut niciodată calificarea pe teren propriu după ce a reușit să se impună în meciul tur. Thomas Tuchel nu se va putea baza pe Mount și Jorginho, suspendați după galbenele primite la București, în timp ce Abraham e și el incert pentru duelul din această seară, acolo unde sigur nu va fi prezent Thiago Silva, accidentat. Pariorii pot profita dacă Chelsea obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Chelsea n-a învins-o pe Atleti în ultimele două întâlniri de pe Stamford Bridge: 1-3 în 2014 și 1-1 în 2017;
  • Giroud, marcatorul unicului gol din tur, e anunțat titular;
  • Simeone îi va trimite din primul minut pe Joao Felix și Luis Suarez în atacul madrilenilor;

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Chelsea a fost mărită la 60, în loc de 2,35. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close