GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Chelsea-Liverpool. Prinde cele mai bune pariuri pentru Cupa Angliei!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2020 14:32

Cea mai veche competiție din fotbalul modern vine cu un SuperMeci între câștigătoarele Ligii Campionilor și Europa League în sezonul trecut.  Cei mai buni pariori știu exact ce înseamnă spectacolul fotbalului englez, de aceea la Superbet îți oferim cele mai bune pariuri pentru biletul tău atât pe platforma noastră online, cât și în agențiile Superbet. Deschide cont la Superbet și obține până la 500 Lei Bonus de Venit!

Profită de SuperOferta Superbet pentru marea revansă!

Eliberată acum de sub aspra interdicție a transferurilor, echipa lui Frank Lampard e gata să-și ia revanșa în fața rivalei din Liverpool după dramatica înfrângere la penalty-uri de anul trecut din Supercupa Europei. Londonezii au fost foarte aproape să simtă gustul dulce al victoriei, însă anul acesta nu se vor mulțumi iar cu o șansă ratată. Doar printr-o calificare în sferturile cupei aceștia ar putea reduce din avantajul pe care fosta campioană și l-a creat la capitolul victorii. În ultimii 20 de ani cele două formații s-au întâlnit doar de două ori în F.A Cup. Prima dată în semifinalele din 2006 când Liverpool s-a impus cu 2-1  în fața celor de la Chelsea, fiind propulsată direct în marea finală, urmând ca 6 ani mai târziu echipa londoneză să-și ia revanșa cu același scor cucerind tribunele și trofeul acelui sezon. Știm cât de important e să ai parte de o miză pe măsura cunoștințelor tale de parior, de aceea Superbet îți oferă cele mai mari SuperCote pentru a paria pe favorita ta! Vezi aici SuperOferta pentru Chelsea-Liverpool disponibilă online și în agențiile Superbet!

Greul abia acum începe!

Echipa londoneză a avut un parcurs destul de ușor în acest sezon cupă reușind să-i scoată în primul joc pe cei de la Nottingham cu scorul de 2-0, continuându-și drumul către finală cu încă o victorie în fața celor de la Hull City. Un meci destul strâns terminat cu 2-1 din fericire pentru The Blues. Liverpool a început cu un meci împotriva marii rivale, Everton în care au reușit să obțină victoria la limită (1-0) , împiedicându-se ulterior cu mica echipa a celor de la Shrewsbury într-un egal în deplasare (2-2), urmat de o victorie pe teren propriu (1-0). Deși demoralizate de înfrângerile din Liga Campionilor, ambele echipe vor fi nevoie să dea totul în acest meci pentru a trece mai departe în sferturile cupei. Ce crezi, vor reuși cei de la Liverpool să treacă peste marea rivală sau de această dată va fi decisivă orice greșeală? Instalează aplicația Superbet și vezi toate meciurile din Cupa Angliei în direct!

Pune pe biletul tău cele mai bune Speciale!

Recunoscut pentru duritatea sa, dar și pentru fazele excepționale pe care ni le oferă, fotbalul englez n-a fost niciodată zgârcit la capitolul cartonașe. Echipa antrenată de Frank Lampard a reușit performanța să obțină 3 cartonașe galbene în primele tururi în care a jucat în acest sezon de cupă. De această dată nu jocul agresiv i-a determinat pe aceștia să fie ,,premiați” de către arbitru cu cartonașe galbene, ci temperamentul vulcanic și atitudinea nesportivă creată de presiunea jocului. Echipa lui Jurgen Klopp a fost ceva mai cuminte în acest sezon având doar 2 cartonașe galbene în urma unor intrări mai tari ale fundașilor. Situația cornerelor le oferă ceva mai multe opțiuni pariorilor, în doar 3 meciuri, Liverpool a bătut 29 de cornere, ceea ce înseamnă ca au o medie de aproape 10 cornere pe meci. Nici Chelsea nu se lasă mai prejos, în 2 meciuri, jucătorii antrenați de Frank Lampard au bătut 14 cornere; ținând cont că au jucat cu un meci mai puțin, aceștia au reușit să obțină o medie de 7 cornere pe meci. Dacă stăm să judecăm după statistici, acesta pare meciul ideal pentru a paria pe  cornere. Dacă nu ești sigur că meciul va decurge pe măsura așteptărilor, poți urmări meciul live pe site-ul Superbet, pariind  în timpul meciului pe ceea ce vezi cu ochii tăi. Ce părere ai, vom vedea și în acest meci un duel al loviturilor de colț? Vezi aici oferta de pariuri speciale pe care ți-am pregătit-o și cotele mărite pe Cartonașe, Cornere și Marcatori!

Echipe probabile:

Liverpool(4-3-3): Adrian; Williams, Lovren, Matip, Milner; Lallana, Chirivella, Jones; Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi.

Chelsea(4-2-3-1/ 4-3-3): Kepa; Azpilicueta, Zouma, Tomori, Alonso; Jorginho, Kovacic, Barkley; Mount, Giroud, Batshuayi.

Capul sus indiferent de rezultate!

Esențială pentru prestația jucătorilor este forma în care se află echipa. La acest capitol, Liverpool are un avantaj evident în fața echipei gazdă. În ultimele 5 meciuri, campioana Premier League are 3 victorii și 2 înfrângeri, mult mai bine poziționată decât Chelsea care are o singura victorie, 2 egaluri și 2 înfrângeri. Aflată într-o perioadă grea, Chelsea trebuie să trateze acest meci ca pe o oportunitate de a se pune din nou pe picioare. La englezi, cupa e un trofeu foarte respectat. În meciurile normale Chelsea joacă în formula 4-2-3-1, însă de această dată Frank Lampard poate să scoată asul din mânecă și să revină în celebra formula de 4-3-3 cu care Chelsea a avut cele mai mari performanțe. Jurgen Klopp și-a anunțat deja intențiile pentru acest meci, va începe în formula sa clasică de 4-3-3, dar nu va juca cu lotul principal al echipei. Surprizele nedorite pot apărea când te aștepți mai puțin (Liverpool tocmai a pierdut în weekend primul meci în campionat, 0-3 în deplasare la Watford), însă acum Superbet îți este alături cu opțiunea de Cash Out atât din aplicație, cât și de pe site. Ai oportunitatea să scoți profit de pe biletul tău înainte de fluierul final dacă te simți nesigur de soarta meciului sau să limitezi urmările unui pariu mai puțin inspirat. 

Pariază mereu informat și responsabil la Superbet, doar dacă ai peste 18 ani.

Autor: Silviu Elisei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează