GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Chelsea - Real Madrid: Ultima strigare pentru finala Ligii Campionilor! Cum poți obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 02:23 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 02:23

Chelsea și Real Madrid se întâlnesc azi, de la 22:00, în manșa secundă din semifinalele Ligii Campionilor. Confruntarea de pe Stamford Bridge pleacă de la 1-1, scor înregistrat în primul joc din Spania.

A mai rămas o singură necunoscută în Liga Campionilor, după ce Manchester City a obținut calificarea în ultimul act în fața celor de la PSG. Chelsea și Real Madrid se vor lupta pentru ultimul loc al finalei de la Istanbul, iar londonezii pornesc cu un ușor avantaj grație golului marcat în deplasare. „Galacticii” sunt obligați să marcheze pe Stamford Bridge, acolo unde Chelsea a mai făcut o victimă din Madrid: pe Atletico, victorie cu 2-0 (3-0 la general).

De la confruntarea directă, Chelsea și Real Madrid au mai disputat câte o etapă în competițiile interne. Echipa lui Thomas Tuchel a câștigat în fața lui Fulham, 2-0, și rămâne pe poziția a 4-a în Premier League, în timp ce Real continuă lupta la titlu în La Liga după succesul cu Osasuna, scor 2-0. Trupa blanco e pe poziția secundă, la două lungimi distanță de Atletico Madrid, liderul la zi. Pariorii pot profita de pe urma meciului dintre Chelsea și Real Madrid, un bookmaker important oferind un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru jucătorii noi care pariază minimum 25 lei pe această partidă (detalii AICI)!

  • Sergio Ramos e refăcut și ar putea fi surpriza lui Zidane din primul „11”;
  • Tuchel îl va titulariza din nou pe Werner, chiar dacă fanii lui Chelsea l-au contestat pe atacantul german;
  • Carvajal și Lucas Vasquez nu vor evolua azi, în timp ce Varane e incert;
  • Real Madrid n-a câștigat ultimele patru deplasări disputate în Anglia.

Așadar, la o casă de pariuri, jucătorii noi care depozitează și pariază minimum 25 lei pe meciul Chelsea - Real Madrid vor obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei! VERIFICĂ AICI CONDIȚIILE OFERTEI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  05 Mai 2021, 10:13

Finala va fi între 2 echipe engleze!! Real nu are puterea să învingă pe Chelsea, la ei acasă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează