GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Chelsea și Fenerbahce au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 12:44 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 12:44

Mozzart Bet oferă cele mai mari cote din lume în duelurile de top de astăzi. Vom avea derby la Istanbul între Fenerbahce și Galatasaray, dar și un meci important în Premier League între Wolves și Chelsea.

Wolverhampton - Chelsea (ora 15:00) cota 2.15

Londonezii au un sezon dezamăgitor până acum și se află doar pe locul 10 în clasamentul din Premier League, la mare distanță de locurile fruntașe. De altfel, chiar Wolves este la doar 3 puncte în spatele lui Chelsea. Interesant este și că distanța dintre Chelsea și top 3 este mai mare decât distanța dintre Chelsea și retrogradare.

Pochettino are și mulți absenți pentru această confruntare. Căpitanul James s-a accidentat iar, la fel și Enzo Fernandez, cel mai scump transfer al londonezilor. Mai mult, Chilwell, Chalobah, Cucurella, Fofana, Sanchez, Madueke și Lavia sunt și ei indisponibili.

Profită acum de cotele promotionale de la Mozzart Bet și transformă fiecare meci într-o oportunitate de câștig. Alătură-te comunității noastre de pariori și experimentează senzația autentică a parierilor cu cele mai mari cote din lume!

Intră în Cursa Cadourilor la Mozzart Bet! Ia surpriza de azi!

Fenerbahce - Galatasaray (ora 18:00) cota 2.30

În al doilea meci important al zilei, Fenerbahce pornește cu prima șansă în derby-ul Turciei cu Galatasaray și are o cotă de 2.30 la Mozzart Bet. Cele două formații sunt la egalitate de puncte după 16 runde, cu 43, singura diferență fiind golaverajul superior al gazdelor, +30 față de +23.

Totuși, golgeterul Dzeko este absent la gazde, jucător care a fost în mare formă în acest sezon. Și Galata are doi absenți, pe Oliveira și pe Sanchez, iar duelul se anunță de foc la Istanbul.

La Mozzart Bet, oferim pariorilor noștri cele mai bune oportunități de câștig, iar aceste cote promotionale sunt doar un exemplu din gama noastră variată de opțiuni. Indiferent dacă ești pasionat de fotbalul internațional sau preferi alte sporturi, platforma noastră are mereu cote atractive pentru toate preferințele.

Fenerbahce are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează