GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Christmas world 2023 – decorații după cele mai noi trenduri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2023 13:17 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 13:18

Pe 2 februarie s-au deschis porțile celei mai mari expoziții internaționale de Crăciun din Frankfurt de la care nu am lipsit. Această expoziție tradițională oferă o platformă de prezentare a sortimentului de Crăciun din întreaga lume. Vă prezentăm în exclusivitate fotografii cu cele mai interesante produse pe care le-am găsit aici.

Cel mai vizibil simbol al Crăciunului este bradul de Crăciun. Cu toate acestea, târgul nu se concentrează doar pe brazii de Crăciun  ci am găsit și diverse instalații de brad, coronițe de Advent, ghirlande de Crăciun și tot felul de decorațiuni și ornamente.

Un pom de Crăciun care sfidează convențiile

Un brad de Crăciun astăzi nu trebuie să fie doar verde sau alb. În zilele noastre, chiar și iubitorii de extravaganță își vor găsi unul. Ce ați spune de un brad artificial colorat?  Pomi de Crăciun roșii, roz, albaștri, portocalii, galbeni, mov sau negri sunt ușor de găsit. Singura întrebare este dacă ați îndrăzni să cumpărați o piesă atât de excentrică. 

Christmas world 2023 – decorații după cele mai noi trenduri

Instalații de brad pentru a vă lumina casa 

Expoziția a prezentat instalații de brad de interior și exterior din întreaga lume.  Depinde de dvs. dacă optați pentru nuanțe elegante și moderne de alb rece, pentru iluminarea caldă sau pentru nelipsitele luminițe de Crăciun viu colorate. Iată și cum arătau instalațiile de brad la modă pe care le-am găsit la expoziție. 

Christmas world 2023 – decorații după cele mai noi trenduri

Decorațiuni de Crăciun pentru brad un pic altfel

Fiecare vizitator al expoziției va fi uimit de multitudinea de decorațiuni de Crăciun realizate din diferite materiale, de la ornamente mici până la cele foarte mari, de toate formele și creațiile colorate care vă vor decora casa de sărbători.  Expoziția a fost, de asemenea, plină de ornamente de hârtie la modă, care combină ecologia, stilul și designul de lux. Noi am ales cele mai interesante decorațiuni care  vor face să fiți original.

Coroana de Advent sau coroana de Crăciun pe ușă nu trebuie să fie plictisitoare

Nici o privire nu poate scăpa de coroanele de lumină strălucitoare formate din mai multe diode. Sunt interesante și coronițele de Crăciun textile cu pluș, material de catifea sau frunze metalice. Nimic din toate acestea nu vă capta atenția? Atunci poate că o coroniță naturală atipică, realizată din pene de pasăre  va fi interesantă.  Aveți într-adevăr o mulțime de opțiuni neobișnuite.  Convingeți-vă singuri.

Christmas world 2023 – decorații după cele mai noi trenduri

Decorațiuni de Crăciun din întreaga lume

Producătorii inventează tot felul de decorațiuni de Crăciun.  Moș Crăciun și Moș Nicolae, precum și simpaticii spiriduși, renii de Crăciun sunt încă la modă. Nu putem uita decorațiunile de Crăciun în stil carusel, cutiile poștale de basm și personajele elegante ale Spărgătorului de nuci.

Christmas world 2023 – decorații după cele mai noi trenduri

Dar vreți să vă faceți decorațiunile de Crăciun complet diferite, astfel încât să fie de neratat? Un sfat grozav pentru dvs. atunci sunt decorațiunile de Crăciun metalice care garantat atragă atenția tuturor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează